.
.

Fontos hírek«Vissza

Feltöltve: 2022. december 2.

Szaunaszeánsz +

Vásároljon december 4-én szaunaszeánsz belépőt és +1 szeánszbelépőt ajándékba adunk. Újonc szaunamester gyakorló szeánszaira 15 és 16 órakor kerül sor. Az ajándék szaunaszeánsz belépők száma korlátozott.

Tovább »

Feltöltve: 2022. november 28.

Szaunaszeánszok nov.29-dec.8

November 29. és december 8-a között az alábbi szeánszokkal várjuk Önöket:

Tovább »

Feltöltve: 2022. november 28.

Decemberi nyitvatartás

Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy 2022. december 24-én és 25-én a Brigetio Gyógyfürdő zárva tart. Az év végi ünnepi időszakban az alábbiak szerint tart nyitva a fürdő és a szaunavilág:

Tovább »

Feltöltve: 2022. november 28.

Lejár az ajándékutalványa?

Kérjük kedves vendégeinket, hogy ellenőrizzék ajándékutalványuk érvényességét, ha közeleg a lejárati határideje, de nem tudja elhasználni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot vagy fáradjon be Brigetio Gyógyfürdő pénztárába, ahol ajándékutalványból vásárolhat másik utalványt, ezzel meg tudja hosszabbítani az utalvány érvényességét. FONTOS! Kizárólag a lejárati...

Tovább »

Feltöltve: 2022. november 28.

Ajándékutalványt a fa alá!

A kikapcsolódás, feltöltődés mindig jó ajándék. Nehezen szakadunk el a mindennapi problémáinktól, de ha valaki megajándékoz minket egy kis kikapcsolódással, szívesen fogadjuk. Lepje meg barátait, szeretteit, üzleti partnereit a Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványával. Fürdő-, szauna- és szállás szolgáltatásokra is igénybe vehető ajándékutalvány esetében az ajándékozott...

Tovább »

Feltöltve: 2022. november 28.

Bérletek december 31-ig érvényesek

Emlékeztetjük vendégeinket, hogy a bérletek érvényessége december 31-én lejár. Kérjük, hogy a fennmaradt alkalmaikat 2022. december 31-ig használják fel, bérlethosszabbításra nincs lehetőség.

Tovább »

Feltöltve: 2022. november 28.

Energiaárak miatti változások

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy 2023. január, február, március hónapokban a Brigetio Gyógyfürdő uszodája a megnövekedett energiaárak miatt zárva tart . A gyógymedencék és a szaunavilág továbbra is nyitva tart. A gyógyászati részleg is fogadja a betegeket. A fűtési időszakban szálláshelyeink is korlátozottan érhetők el, kérjük, foglalás, érkezés...

Tovább »

Feltöltve: 2022. november 25.

Beltéri gyógymedence karbantartás

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy november 28-30-a között a beltéri gyógymedence karbantartás miatt nem üzemel. A kültéri gyógymedencék a munkálatok ellenére a megszokott útvonalon megközelíthetők. Megértésüket köszönjük!

Tovább »

Feltöltve: 2022. november 15.

Gyógyászat: bankkártyával is fizethet

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2022. november 15-től a Brigetio Gyógyfürdő gyógyászati részlegén már bankkártyával is tudnak fizetni.

Tovább »

Feltöltve: 2022. október 27.

Novemberi szaunaszeánszok

Várjuk Önöket szeretettel novemberi szaunaszeánszainkon. Részletek a csatolt képen:

Tovább »
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 11