.
.

Hírek - Őszi éjszakai fürdőzés«Vissza

Tweet

2015. 09. 27., vasárnap

Október 10-én, szombaton a Magyar Fürdőkultúra Napján őszi éjszakai fürdőzéssel készülünk. 20.30 órától éjfélig kedvezményes belépőjegy vásárlásával próbálhatják ki medencéinket és szauna világunkat. Belső- és külső gyógymedencékkel, uszodával, tanmedencével, szaunákkal és SzaunaSzeánsz®okkal várjuk Önöket!

A Magyar Fürdőkultúra Napját minden év októberének második szombatján rendezik meg. Erre a napra a Magyar Fürdőszövetség külön kampányt szervez, melynek célja a több ezer éves fürdőkultúra hazai gyökereinek és értékeinek megismertetése. Kiemelt célja a kezdeményezésnek a hagyományok fenntartása, fiatal generációk ismereteinek bővítése, ugyanakkor a senior generációk részére is a figyelem felkeltése a hazai gyógyfürdők és az igénybe vehető gyógykúrák iránt.

Az idei évben a szaunázás kerül a fókuszba, a szaunakultúra, a szaunázás egészségünkre gyakorolt hatása és a szaunák helyes használata köré épül fel az országos rendezvény.

A Magyar Fürdőszövetség tagjai, köztük a Brigetio Gyógyfürdő vesznek részt a Magyar Fürdőkultúra Napja rendezvényen.

Jöjjön és ünnepeljük együtt a Magyar Fürdőkultúra Napját!

Belépő: 1000 Ft (fürdő+ szauna), szauna szeánszok 300 Ft/ szeánsz.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a belső szauna tér átalakítása miatt két szauna üzemel, a szeánszokat a rönkszaunában tartjuk!