.
.

Hírek - Éjszakai fürdőzés november 25-én«Vissza

Tweet

2017. 11. 13., hétfő

November 25-én újra éjszakai fürdőzésre várjuk Önöket. Vendégeinket 20.30 órától éjfélig várjuk a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben. 

A rendezvényen korlátozott számú vendéget tudunk fogadni!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a november 25-i éjszakai fürdőzésre kivételesen elővételes jegy nem vásárolható.

Az éjszakai fürdőzésre két külünböző belépőt árusítunk: az 1000 Ft-os belépővel a külső- és belső gyógymedencét, az uszodát és a tanmedencét látogathatják. Az 1.500 Ft-os belépővel vendégeink a medencék mellett birtokba vehetik a szauna világunkat is, ahol kipróbálhatják a gőzszaunát, a rönkszaunát és az azt övező kertet, valamint a belső szauna térben található két finn szaunát, infra szaunát, a csobbanó medencét és a Kneipp taposót is.

Belépő: 1.500 Ft (fürdő+ szauna) 1.000 Ft (fürdő)

Szauna szeánsz: 350 Ft/ fő/ szeánsz - fürdő+szauna belépővel vehető igénybe 

21.00 órától - Tökös tizenötös -sós-kávés bedörzsölés

22.00 órától - 100 BPM - csipkebogyós-tejszínes bőrápolás

23.00 órától - #VÉGETNEMÉRŐS - mentolos-jeges, virgácsolással

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét arra, hogy a fürdő házirendjének értelmében: TILOS: - a medencetérben étkezni és szeszesitalt fogyasztani; - a Gyógyfürdő területére mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos; - a medencékbe és azok környékére törékeny tárgyat (üveget, poharat, stb.) vagy bármely baleset, sérülés előidézésére alkalmas dolgot bevinni; - úszómedencékben és a termálmedencékben ugrálni, fröcskölni, labdázni, a fürdőzők nyugalmát zavarni; - a fürdő területén szemetelni, drogot fogyasztani; - a közerkölcsöt, a közrendet sértő, a mások nyugalmát zavaró módon viselkedni. - A szaunában és a szauna pihenőtérben étkezni és szeszesitalt fogyasztani tilos! A fentiek bármelyikének megsértése esetén a vétkes személy időszakosan vagy – visszaeső személy esetében - véglegesen kitiltható a fürdő területéről, illetve eltiltható szolgáltatásai igénybevételétől.

Várjuk Önöket szeretettel!