.
.

Hírek - Sportágbörze és strandröplabda kupa«Vissza

Tweet

2018. 07. 27., péntek

Augusztus 4-én sportos napot tartunk a Brigetio Gyógyfürdőben. 10 és 12 óra között a Komáromi Városi Sportegyesület (KVSE) Sportlövészet szakosztálya mutatkozik be. 11 órakor a KVSE ritmikus gimnasztika szakosztálya vízitornána várja vendégeinket, majd 14 órától bemutatót tartanak. A búvárkodás iránt érdeklődők a külstéri úszómedencében kipróbálhatják ezt a sportágat is. 

A Vízimentők Országos Szakszolgálata mentési és újraélesztési bemutatót tart majd és toborzást is tartanak a helyszínen. Várják azon érdeklődők jelentkezését, akik szívesen dolgoznának a jövőben vízimentőként!

A Szigetköz házhoz jön!

Vendégül látjuk a mosonmagyaróvári Futura Élményközpontot, Magyarország legnagyobb tudományos játszóházának utazó változatát, a FUTURA Kaland Dobozt. Mi is az a FUTURA Kaland Doboz? 40 méternyi kacskaringós szűk járat egy pici dobozba préselve egy különleges utánfutón. Mit lehet benne csinálni? A gyerekek számára igazi kalandos élményt szerezni: a szűk folyosók hálózatán keresztül kígyózni, tekeregni, mászni, átverekedni magát minden akadályon, hogy eljusson a kijáratig. Ha közben megijed? Könnyen kimenekítjük a vészkijáratokon. A Futura kaland dobozába bújva felfedezhetik a Szigetköz rejtett élőhelyeit, állatait!

Kilencedik alkalommal találkozhatnak az amatőr strandröplabdások a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben. A IX. Komáromi Amatőr Strandröplabda Kupa 10 órától kezdődik. 4+1 fős vegyes csapatok jelentkezését várjuk a jeay41@gmail.com e-mail címen. Minimum 1 lánynak mindig a pályán kell lennie. Nevezési díj: 1.000 Ft/ csapat.

A csapatok számától függ:

2 csoportnál mindenki mindenkivel, a majd a két csoport 1.,2. helyezettje keresztjátékkal a bronzmeccsért és az aranyért.

1 csoportnál mindenki mindenkivel, majd az első 4 a rájátszásban 1-4 és 2-3, majd bronz és döntőmeccs.