.
.

Hírek - Belépési feltételek«Vissza

Tweet

2021. 06. 03., csütörtök

ÉRVÉNYÉT VESZTETTE: 2021. július 3-tól

komáromi Brigetio Gyógyfürdő látogatása az alábbi feltételekhez kötött:

Gyógyfürdő + strand:
- a komáromi Brigetio Gyógyfürdő fedett és strand része, a 194/2021 (IV.26) rendelet értelmében kizárólag védettségi igazolvánnyal (plasztikkártya vagy applikáció) látogatható.
A védettségi igazolvány (plasztik kártya vagy applikáció) a személyazonosság igazolására alkalmas igazolvánnyal együtt érvényes. A védettségi igazolvány megléte minden belépés alkalmával ellenőrzésre kerül.
-202/2021. (IV. 29.) Korm. rendelet értelmében, a sportrendezvényen való részvétel céljából vagy a sportrendezvényre való felkészülés céljából – a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportoló és az őt felkészítő sportszakember számára is látogatható. További információ ITT

- A fürdőben, illetve a strandon a koronavírus ellen védett (plasztik kártya vagy applikációval rendelkező) személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy tartózkodása megengedett!

- 16-18 év közötti személyek védettségi igazolvány (plasztik kártya vagy applikáció) birtokában felnőtt személy kísérete nélkül is látogathatja 
- Komthermál Kft. munkatársai kötelesek ellenőrizni a belépő személy védettségi igazolványát, és amennyiben a belépni kívánó vendég nem adja azt át ellenőrzésre, akkor a személy belépését Társaságunk köteles megtagadni, valamint elküldeni a fürdőből.

Belépés, jegyvásárlás

- A Brigetio Gyógyfürdő épületében 1,5 méteres távolság betartásával tartózkodhatnak a sorban álló vendégek, illetve a bejutásra várók. Amennyiben a belső térben tartózkodók száma eléri a maximumot (személyzet + 5 vendég), úgy a további érkezők az épületen kívül tartózkodhatnak, ott is az egymástól 1,5 m távolságot betartva. A belső térben a 1,5 m távolság a padozaton jelzésre kerül.
-A jegypénztárnál kérjük az egy háztartásba tartozók közül csak egy álljon be a sorba, a többiek, kérjük, az épület előtt várakozzanak. A jegyvásárlást követően, kérjük, hogy az épület előtt rögzítsék karjukon a belépő órát/ strandszalagot, majd kollégáink a kézre felerősített belépő órák/ strandszalagok felmutatását követően engedik be vendégeinket a strand területére.

A szabályok a hatályos Kormányrendeletek alapján kerültek kidolgozásra, melyek nemcsak a vendég, de a fürdő számára is kötelező érvényűek, azokat felülbírálni nem áll módunkban:

FÜRDŐZZÖN BIZTONSÁGOSAN! Házirend kiegészítés

BÉRLETESEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK:

- Az érvényben lévő szabályok minden vendégre egyaránt vonatkoznak.

- A bérlettel rendelkező vendégek minden belépéskor kötelesek védettségi igazolványukat bemutatni.

- A 2020-ban bérlettek rendelkező vendégeink az alábbi linken kapnak tájékoztatást a bérletek meghosszabbításáról. 

- Leendő bérletes vendégeink ITT tudnak tájékozódni

Gyógyászat:
-Gyógyászati részleg, az orvosi rehabilitáció céljából, társadalombiztosítási támogatással igénybe vehető gyógyászati szolgáltatások és fizikoterápia körébe tartozó ellátások a betegek számára védettségi igazolvány nélkül is igénybe vehetők, ők kizárólag a gyógyászati részleget látogathatják.
-Gyógyászati szolgáltatás kötelező testhőmérséklet ellenőrzés kitöltése mellett vehető igénybe 
-A csoportos vízitorna, illetve a medencefürdő (bel-és kültéri gyógymedencék) kizárólag védettségi igazolvánnyal vehetők igénybe.
-A gyógyászati részlegen MINDENKI SZÁMÁRA kötelező a maszkviselés! Védettségi igazolvány hiányában a közlekedőterekben is kötelező!

Külföldi vendégek fogadása:

Az alábbi védettségi igazolásokkal rendelkező külföldi személyeket fogadhatjuk :

https://kormany.hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/vedettsegi-igazolasok

Szálláshelyeinkkel kapcsolatos tájékoztató ITT érhető el: http://www.komthermal.hu/hirek/2021/06/07/szallashelyek-covid-tajekoztato/