.
.

Hírek«Vissza

Feltöltve: 2022. szeptember 2.

A hiba elhárult - Csökkenő vízhőmérséklet

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy műszaki probléma miatt nem tudjuk garantálni a medencékben a kiírt vízhőmérsékleteket! A probléma megoldásán dolgozunk. Megértésüket köszönjük!  

Tovább »

Feltöltve: 2022. augusztus 30.

Strand működés - tájékoztató

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy strandbelépők árusítása augusztus 31-ig történik. A gyermekmedence és pancsoló szeptember 1-től bezár. Ezt követően a strandrészen az úszó- és az élménymedence üzemel, melyet érvényes fürdőbelépővel vehetnek igénybe. A kültéri úszómedence szeptember 4-ig működik. A kültéri élménymedence zárásáról a későbbiekben...

Tovább »

Feltöltve: 2022. augusztus 19.

Augusztus 20-án is NYITVA

Augusztus 20-án változatlan nyitvatartással - 9 és 20 óra között várjuk kedves vendégeinket.

Tovább »

Feltöltve: 2022. augusztus 5.

Vízcsere az élménymedencében

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az élménymedence 2022. augusztus 8 és 11. között vízcsere miatt nem használható. Kérjük jegyvásárlás előtt tájékozódjon az üzemelő medencékről és mérlegelje jegyvásárlását! Megértésüket köszönjük!

Tovább »

Feltöltve: 2022. augusztus 5.

Uszoda hétfőtől újra üzemel

2022. augusztus 8-án, 9 órától az uszoda (beltéri úszómedence és tanmedence) újra várja a vendégeket. A nyitás előtti bérlettel rendelkező vendégeinket augusztus 9-től várjuk. Köszönjük türelmüket!

Tovább »

Feltöltve: 2022. július 30.

Elmarad az éjszakai fürdőzés

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a kedvezőtlen időjárás miatt a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben a Strandok éjszakája éjszakai fürdőzés elmarad. Megértésüket köszönjük!

Tovább »

Feltöltve: 2022. július 27.

Úszómedence vízcsere

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kültéri úszómedence vízcsere miatt 2022. július 28 és 31. között nem használható. Az aszályos időszak miatt a medence telítődése várhatóan lassabb lesz, amennyiben gyorsabban sikerül a töltés, úgy a medencét a megadott határidő előtt kinyitjuk. Kérjük figyeljék a tájékoztatást!  Megértésüket köszönjük! Kérjük kedves...

Tovább »

Feltöltve: 2022. július 25.

Újra Forrás Rádiós Strandturné

Augusztus 6-án újra Komáromban, a Brigetio Gyógyfürdőben fogadhatjuk a Forrás Rádió nyári strandturnéját, 13-18 óra között. Vendégeink lesznek a komáromi Klapka György Múzeum munkatársai, akik beszámolnak az idei ásatások eredményeiről. 15 órától dob és samba show A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Tovább »

Feltöltve: 2022. július 25.

Családi nap - augusztus 7.

A Magyar Vöröskereszt komáromi szervezete visszatérő vendége a komáromi Brigetio Gyógyfürdjúliusőnek. A több évre visszanyúló együttműködés újabb állomásához érkezünk 2022. augusztu 7-én, amikor is családi napot szerveznek a fürdőben. A rendezvény 11 és 17 óra között kerül megrendezésre. Programok: - ping-pong bajnokság - csocsó bajnokság -...

Tovább »

Feltöltve: 2022. július 6.

Gyógyászat: maszkviselés kötelező

Tájékoztatjuk kedves Betegeinket, hogy a Brigetio Gyógyfürdő gyógyászati részlegén a maszkviselés kötelező! Megértésüket köszönjük!

Tovább »
1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 84