.
.

Hasznos információk«Vissza

Vendégtájékoztató

Komárom: Élmény határok nélkül!
A Thermál Hotel gyönyörű természeti környezetben, a Csillag erődtől 200 m-re, a Brigetio Gyógyfürdő területén várja Önöket.

Szállodai szobák
A Thermál Hotel 27 szobája közül 4 standard, 21 superior, 2 családi szoba. Valamennyi szoba felszereltségéhez tartozik a színes TV számos csatorna hozzáférését lehetővé téve, telefon, vezeték nélküli internet kapcsolat, hűtőszekrény. A szobák egy része teraszos.
Szobáink közül a superior szobák és a családi szobák klímával felszereltek, a családi szobánk 4 férőhellyel, két hálószobával rendelkezik.

A hotel házirendje ITT olvasható

Részletes információk a ki- és bejelentkezésről és egyéb fontos információk ITT olvashatók

A szoba az érkezés napján 14 órától az elutazás napján 10 óráig vehető igénybe. Későbbi érkezését kérjük, jelezze a recepció elérhetőségein. Az érkezés, illetve az értesítés elmaradásakor, a szobát értékesítjük és  a lemondási feltételek lépnek érvénybe.

Foglalási szándékát, kérjük írásban tegye meg a thermalhotel@komthermal.hu e-mail címre küldött levéllel. Ezt követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot és visszaigazolják a foglalást, valamint a levélben jelzik, hogy szükséges-e előleget fizetnie.

Előleg

Amennyiben a foglalás értéke meghaladja a 70.000 Ft-ot, úgy kérjük a visszaigazoló e-mailt követően az itt tartózkodás költségeinek 50 %-t előlegként 3 munkanapon belül szíveskedjék az alábbi bankszámlaszámra átutalni:

Komthermál Kft.
OTP BANK NYRT. 11740030-24034476-00000000

IBAN: HU11 1174 0030 2403 4476 0000 0000 
Megjegyzésben kérjük írja oda: vendég neve, számlázási címe

Amennyiben SZÉP kártyával fizeti az előleget, kérjük, küldje meg részünkre e-mailben vagy faxon az utalási bizonylatot! Köszönjük!
Fennmaradó 50% számlánk alapján a helyszínen készpénzzel, bankkártyával (Visa, Master, Maestro) vagy SZÉP kártyával.
Az idegenforgalmi adó csak készpénzzel vagy bankkártyával fizethető.

Lemondási feltételek:

A foglalás lemondását csak írásos (e-mail vagy levél) formájában fogadjuk el.

  • 1 nappal érkezés előtt a megrendelés díjmentesen lemondható.

  • 24 órán belüli lemondás vagy annak elmaradása esetén a megrendelés összértékének 30%-a lemondási díjként fizetendő. 

 

Jelen foglalási, módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.

Lemondási feltételek min. 20 fős csoportos foglalás vagy min. 5 szobát érintő egyéni foglalás esetén:


  • Lemondás 30 nappal az érkezés előtt: díjmentes
  • Lemondás 15-29 nappal az érkezés előtt: az előleg 50 %-a, azaz a teljes foglalási ár 25%-a jár a hotelnek.
  • Lemondás 7-14 nappal az érkezés előtt: előleg teljes összege, azaz a teljes foglalási ár 50%-a jár a hotelnek.
  • A csoport lemondás nélküli meg nem érkezése vagy 6 nappal az érkezés előtti lemondás esetén: a megrendelés összértékének 100%-a lemondási díjként fizetendő.

Amennyiben a foglalást követően módosul a csoportlétszám, az alábbi feltételek érvényesülnek:

  • Csoportos kedvezmény minimum 20 főtől jár, ha ez alá csökken a létszám, úgy az aktuális árjegyzék szerinti ár kerül felszámításra
  • Amennyiben a csoport létszáma nem csökken 20 fő alá, úgy az érkezést megelőző 29-15 napon belül a létszámot díjmentesen tudjuk módosítani, foglaltság függvényében 
  • 14-7 nappal az érkezés előtt maximum 5 fő (max. 2 szoba) lemondását fogadjuk el, amennyiben a csoportlétszám nem csökken 20 fő alá.
  •  Érkezés előtt 6 nappal max. 1 szoba díjmentes lemondására van lehetőség, amennyiben a csoportlétszám nem csökken 20 fő alá.

 Dohányzás

A Thermál Hotel nem dohányzó szálloda. Kérjük, tartsák tiszteletben a nem dohányzók védelméről szóló törvényt! A dohányzás a bejárattól 5 méterre lévő kijelölt dohányzóhelyen megengedett. A szállodában, illetve a szobában történő dohányzás esetén 30.000 Ft/ nap takarítási díjat számolunk fel.

Brigetio Gyógyfürdő

A szállodával közösen üzemeltetett fürdő a kemping területén keresztül közelíthető meg, mintegy 5 perces sétával.
A fürdő igénybe vételéhez érkezéskor a recepción személyre szóló beléptető órát kap, amellyel a beléptető kapun áthaladva megközelítheti a fürdőt. Vendégeink kényelme érdekében a recepción lehetőség van fürdőköntös és fürdőlepedő bérlésére térítési díj ellenében.
A fürdőben a nyári szezonban 9 medence található. Szállóvendégeink a szabadtéri és fedett medencéket térítésmentesen vehetik igénybe.
A Fürdő nyitva tartása: minden nap reggel 9.00 – 20.00 óráig. Szállóvendégeink reggel 6.00 órától vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait.
A sószobát allergiás és asztmás betegeknek ajánljuk, de immunerősítésre is kiválóan alkalmas. Az OEP támogatással is igénybe vehető gyógykezeléseken a minősített gyógyvíz mellett kollégáink is segítik az Ön gyógyulását.


Szauna világ
A Fürdő épületében vehetik igénybe térítés ellenében vendégeink a szauna világ szolgáltatásait. A belső térben 2 finn szauna, gőzkabin, egy infraszauna és egy Kneipp taposó található. A szaunakertben rönkszaunában és a hozzátartozó pihenőkertben próbálhatják ki vendégeink a szaunázást.
A nyári időszak kivételével hetente több alkalommal tartanak szauna szeánszokat képzett szaunamestereink. Az aktuális szeánszokról érdeklődjön a recepción, vagy tájékozódjon honlapunkról (www.komaromfurdo.hu). A Szauna világ térítés ellenében vehető igénybe. 
Szauna nyitva tartása: keddtől péntekig 13.00 – 19.45-ig, szombat-vasárnap, illetve ünnepnapokon 9.00 – 19.45-ig.

Gyógyászati részleg

Amennyiben gyógyászati kezeléseket is igénybe kíván venni az itt tartózkodás ideje alatt, kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót:  http://www.komthermal.hu/szolgaltatasok/gyogykezeles

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét arra, hogy szállásfoglalás előtt a gyógyászati részleggel szükséges egyeztetni a gyógykezelések időpontját. Az időpontot személyesen, a gyógyászati recepción (a fürdő főépületében), vagy telefonon - +36 (34) 342 551 / 15 mellék vagy mobil: +36 30 590 9178 - egyeztetheti a kedves beteg. Az egyeztetéshez szükség van a beutalóra és a TAJ kártyára.

Fizetési módok 

Szállodánk az alábbi bankkártyákat fogadja el: MasterCard, Maestro, MKB, VISA, OTP, K&H Bank.
Szállodánk SZÉP kártya elfogadóhely és Erzsébet Utalvány Plusz Kártya elfogadóhely.

A SZÉP-Kártyával fizetett előleg a SZÉP-kártyák felhasználásának szabályairól szóló kormányrendelet értelmében készpénzre, számlapénzre, egyéb készpénzt helyettesítő fizető eszközre nem váltható át. Amennyiben a vendég az előre lefoglalt időpontban nem tud megjelenni a szálláshelyen és a lemondási feltételek szerint az előleg visszajárna, úgy a szálláshely felajánlja, hogy egy másik időpontot foglalhat a vendég.


Gyermekágy
Kisgyermekkel utazó vendégeink összecsukható gyermekágyat igényelhetnek érkezéskor a Recepción, melyet távozáskor ugyanott tudnak leadni. A gyermekágy díjmentesen kölcsönözhető, azonban megrongálódása, használhatatlanná válása esetén 15.000 Ft egyszeri díj fizetendő a szobaszámlával együtt.

Játszóház
Szállodánk földszintjén játszószoba áll térítésmentesen a kisgyermekes családok rendelkezésére. A gyermekeket a játszószobában felügyelet nélkül nem lehet hagyni, az esetleges balesetekért felelősséget nem vállalunk.

Internet
Térítésmentes vezetékes internet használható a szállodában, a felhasználónév és jelszó az asztalon található tájékoztatóban található. Amennyiben nem találja, kérje a recepció segítségét. A hallban internetes sarok áll vendégeink rendelkezésére térítésmentesen.

Kerékpárbérlés
Felnőtt és gyermek kerékpárok bérelhetők. Kérjük, forduljon a Recepcióhoz!

Köntös, strandtörölköző

Vendégeinknek lehetőségük van fürdőköntös és strandtörölköző bérlésére a Recepción.

Szauna
A Fürdő épületében vehetik igénybe térítés ellenében vendégeink a szauna világ szolgáltatásait. A belső térben 2 finn szauna, gőzkabin, egy infraszauna és egy Kneipp taposó található. A szaunakertben rönkszaunában és a hozzátartozó pihenőkertben próbálhatják ki vendégeink a szaunázást. A nyári időszak kivételével hetente több alkalommal tartanak szauna szeánszokat képzett szaunamestereink. Az aktuális szeánszokról érdeklődjön a recepción, vagy tájékozódjon honlapunkról (www.komaromfurdo.hu). A Szauna világ térítés ellenében vehető igénybe. A napi szaunabelépő ára szállóvendégeinknek 1.800 Ft, a szeánszok ára 350 Ft/szeánsz.
Szauna nyitva tartása: keddtől péntekig 13.00 – 19.45-ig, szombat-vasárnap, illetve ünnepnapokon 9.00 – 19.45-ig.

Várjuk Önöket szeretettel!