.
.

Hasznos információk«Vissza

Vendégtájékoztató

Komárom: Élmény határok nélkül!
A Thermál Hotel gyönyörű természeti környezetben, a Csillag erődtől 200 m-re, a Brigetio Gyógyfürdő területén várja Önöket.

Szállodai szobák
A Thermál Hotel 27 szobája közül 4 standard, 21 superior, 2 családi szoba. Valamennyi szoba felszereltségéhez tartozik a színes TV számos csatorna hozzáférését lehetővé téve, telefon, vezeték nélküli internet kapcsolat, hűtőszekrény. A szobák egy része teraszos.
Szobáink közül a superior szobák és a családi szobák klímával felszereltek, a családi szobánk 4 férőhellyel, két hálószobával rendelkezik.

A szoba az érkezés napján 14 órától az elutazás napján 10 óráig vehető igénybe. A szobát 18 óráig tartjuk, későbbi érkezés esetén kérjük, jelezze a recepció elérhetőségein. Az érkezés, illetve az értesítés elmaradásakor a lemondási feltételek lépnek érvénybe.

Foglalási szándékát, kérjük írásban tegye meg a thermalhotel@komthermal.hu e-mail címre küldött levéllel. Ezt követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot és visszaigazolják a foglalást, valamint a levélben jelzik, hogy szükséges-e előleget fizetnie.

Előleg

Amennyiben a foglalás értéke meghaladja a 70.000 Ft-ot, úgy kérjük a visszaigazoló e-mailt követően az itt tartózkodás költségeinek 50 %-t előlegként 3 munkanapon belül szíveskedjék az alábbi bankszámlaszámra átutalni:

Komthermál Kft.
OTP BANK NYRT. 11740030-24034476-00000000

IBAN: HU11 1174 0030 2403 4476 0000 0000 
Megjegyzésben kérjük írja oda: vendég neve, számlázási címe

Amennyiben SZÉP kártyával fizeti az előleget, kérjük, küldje meg részünkre e-mailben vagy faxon az utalási bizonylatot! Köszönjük!
Fennmaradó 50% számlánk alapján a helyszínen készpénzzel, bankkártyával (Visa, Master, Maestro) vagy SZÉP kártyával.
Az idegenforgalmi adó csak készpénzzel vagy bankkártyával fizethető.

A szoba az érkezés napján 14 órától az elutazás napján 10 óráig vehető igénybe. A szobát 18 óráig tartjuk, későbbi érkezés esetén kérjük szíves értesítését. Az érkezés, illetve az értesítés elmaradásakor, a szobát értékesítjük.

Lemondási feltételek:
7 nappal érkezés előtt a megrendelés díjmentesen lemondható.
3 nappal az érkezés előtti lemondás esetén 1 éjszakai szobaár kerül felszámolásra lemondási díjként
24 órán belüli lemondás vagy annak elmaradása esetén a megrendelés összértékének 100%-a lemondási díjként fizetendő.

 Dohányzás

A Thermál Hotel nem dohányzó szálloda. Kérjük, tartsák tiszteletben a nem dohányzók védelméről szóló törvényt! A dohányzás a bejárattól 5 méterre lévő kijelölt dohányzóhelyen megengedett. A szállodában, illetve a szobában történő dohányzás esetén 30.000 Ft/ nap takarítási díjat számolunk fel.


Vendéglátás

Szállodánk vendégei a hotel reggelizőjében fogyaszthatják el a reggelit 7.00 – 10.00 óra között, amennyiben a reggelit a szoba ára tartalmazza.
Ebéd és vacsora igénybevételére lehetőség van a hotellel szemben lévő éttermekben.

Brigetio Gyógyfürdő
A szállodával közösen üzemeltetett fürdő a kemping területén keresztül közelíthető meg, mintegy 5 perces sétával.
A fürdő igénybe vételéhez érkezéskor a recepción személyre szóló beléptető órát kap, amellyel a beléptető kapun áthaladva megközelítheti a fürdőt. Vendégeink kényelme érdekében a recepción lehetőség van fürdőköntös és fürdőlepedő bérlésére térítési díj ellenében.
A fürdőben a nyári szezonban 9 medence található. Szállóvendégeink a szabadtéri és fedett medencéket térítésmentesen vehetik igénybe.
A Fürdő nyitva tartása: minden nap reggel 9.00 – 20.00 óráig. Szállóvendégeink reggel 6.00 órától vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait.
A sószobát allergiás és asztmás betegeknek ajánljuk, de immunerősítésre is kiválóan alkalmas. Az OEP támogatással is igénybe vehető gyógykezeléseken a minősített gyógyvíz mellett kollégáink is segítik az Ön gyógyulását.


Szauna világ
A Fürdő épületében vehetik igénybe térítés ellenében vendégeink a szauna világ szolgáltatásait. A belső térben 2 finn szauna, gőzkabin, egy infraszauna és egy Kneipp taposó található. A szaunakertben rönkszaunában és a hozzátartozó pihenőkertben próbálhatják ki vendégeink a szaunázást.
A nyári időszak kivételével hetente több alkalommal tartanak szauna szeánszokat képzett szaunamestereink. Az aktuális szeánszokról érdeklődjön a recepción, vagy tájékozódjon honlapunkról (www.komaromfurdo.hu). A Szauna világ térítés ellenében vehető igénybe. A napi szaunabelépő ára szállóvendégeinknek 1.800 Ft, a szeánszok ára 350 Ft/szeánsz.
Szauna nyitva tartása: keddtől péntekig 13.00 – 19.45-ig, szombat-vasárnap, illetve ünnepnapokon 9.00 – 19.45-ig.

Vendéglátás
A Fürdő területén büfé üzemel, ahol hideg-meleg ételekkel és italokkal állunk vendégeink rendelkezésére. A büfé a fürdő nyitvatartási idejében (9.00 – 20.00 óráig) tart nyitva.
 

Gyógyászati részleg
Gyógyvizünk kalcium-magnézium-hidrokarbonátos, kloridos és szulfátos minősített gyógyvíz, mely fürdőkúrára alkalmas és az alábbi betegségek kezelésére alkalmazható hatásosan:
- degeneratív gerinc és izületi betegségek,
- baleseti ortopédiai, traumatológiai, idegsebészeti műtétek rehabilitációja (porckorongsérv műtét utáni állapot, balesetek után kialakult mozgásszervi elváltozások), érszűkület
- gyulladásos reumatológiai betegségek nem akut szakaszában
- egyes nőgyógyászati panaszok
Gyógyászati részlegünkön a következő szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket: szakorvosi vizsgálat, elektrotherápiás kezelések, ultrahang, gyógymasszázs, gyógytorna, súlyfürdő, víz alatti vízsugármasszázs, szénsavas kádfürdő, gyógypakolások. A gyógyászat nyitva tartása hétfőtől péntekig 7.00 – 15.00 óra között.

Amennyiben gyógyászati kezeléseket is igénybe kíván venni az itt tartózkodás ideje alatt, kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót:  http://www.komthermal.hu/szolgaltatasok/gyogykezeles

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét arra, hogy szállásfoglalás előtt a gyógyászati részleggel szükséges egyeztetni a gyógykezelések időpontját. Az időpontot személyesen, a gyógyászati recepción (a fürdő főépületében), vagy telefonon - +36 (34) 342 551 / 15 mellék vagy mobil: +36 30 590 9178 - egyeztetheti a kedves beteg. Az egyeztetéshez szükség van a beutalóra és a TAJ kártyára.THERMÁL HOTEL ÉS CAMPING SZOLGÁLTATÁSAI A-Z-ig

Ajándékbolt
A hotel recepcióján ajándékbolt üzemel, ahol Brigetio Gyógyfürdős ajándéktárgyakat vásárolhat.


Asztalfoglalás
A szálloda recepcióján munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, hogy a város bármelyik éttermében asztalt foglaljanak Önnek.

Ágynemű csere

Az ágyneműt hetente cseréljük, amennyiben ettől el szeretne térni, kérjük, jelezze a Recepción.Cipőtisztítás
Cipőtisztító gép a szálloda halljában található.

Csúszásgátló fürdőszobai szőnyeg
A szobaasszonytól kérhető.

Dohányzás
A Thermál Hotel nem dohányzó szálloda. A dohányzás a bejárattól 5 méterre lévő kijelölt dohányzóhelyen megengedett. Kérjük, tartsák tiszteletben a nem dohányzók védelméről szóló törvényt! A szállodában, illetve a szobában történő dohányzás esetén 30.000 Ft/ nap takarítási díjat számolunk fel.

Duna Gerecse kedvezménykártya
A Duna-Gerecse Card egy térségi kedvezmény kártya, melynek használatával bizonyos turisztikai szolgáltatásokat ingyenesen, vagy kedvezményesen vehet igénybe.
A kártyával ingyenesen látogathatja meg többek között a komáromi Monostori Erődöt, a Klapka György Múzeumot, a DDr. Juba Ferencz magyar tengerésztörténeti gyűjteményt, valamint kedvezményesen gokartozhat, kávézhat, bérelhet kerékpárt. A kedvezményeknek még koránt sincs vége.

Amennyiben Ön legalább 2 vendégéjszakát eltölt nálunk, úgy a kártyát INGYENESEN biztosítjuk Önnek.

1 vendégéjszaka esetében sem marad le a kedvezményekről: az Ön számára ajánljuk a Duna-Gerecse Tourist Card-ot, melyet szálláshelyünkön 1500 Ft összegért megvásárolhat. A kedvezmény kártya a vásárlás időpontjában történő aktiválástól számított 36 órán át érvényes.
Érkezéskor, kérje kártyáját a recepción!

Elektromos csatlakozás
Mind a szobákban és a fürdőszobákban, mind a közösségi terekben a csatlakozók 230 V-ot biztosítanak.

Esernyő igénylése
Korlátozott számban a Recepción térítésmentesen kérhető.

Ébresztés
Kérje a Recepción!

Éjszakai fürdőzés
Minden hónapban két alkalommal, az időjárástól függően benti vagy kinti éjszakai fürdőzést tartunk 20.30 – 24.00 óráig. A következő éjszakai fürdőzésről, kérjük, tájékozódjanak honlapunkon (www.komaromfurdo.hu). Az éjszakai fürdőzésre a hotel vendégeinek külön belépőt kell váltaniuk.


Fizetési módok
Szállodánk az alábbi bankkártyákat fogadja el: MasterCard, Maestro, MKB, VISA, OTP, K&H Bank.
Szállodánk SZÉP kártya elfogadóhely és Erzsébet Utalvány Plusz Kártya elfogadóhely.

Gokart
Kedvezményes terem gokart jegyet a recepción tud vásárolni 1.400 Ft/10 perc.
Nyitva tartás: minden nap 14.00 – 22.00 óráig. Telefonszám: +36 30/989 00 67
Terem gokart pálya távolsága 4,5 km, Komárom, Puskaporosi út 10. szám alatt.

Gyermekágy
Kisgyermekkel utazó vendégeink összecsukható gyermekágyat igényelhetnek érkezéskor a Recepción, melyet távozáskor ugyanott tudnak leadni. A gyermekágy díjmentesen kölcsönözhető, azonban megrongálódása, használhatatlanná válása esetén 15.000 Ft egyszeri díj fizetendő a szobaszámlával együtt.

Játszóház
Szállodánk földszintjén játszószoba áll térítésmentesen a kisgyermekes családok rendelkezésére. A gyermekeket a játszószobában felügyelet nélkül nem lehet hagyni, az esetleges balesetekért felelősséget nem vállalunk.

Internet
Térítésmentes vezetékes internet használható a szállodában, a felhasználónév és jelszó az asztalon található tájékoztatóban található. Amennyiben nem találja, kérje a recepció segítségét. A hallban internetes sarok áll vendégeink rendelkezésére térítésmentesen.

Kerékpárbérlés
Felnőtt és gyermek kerékpárok bérelhetők, a kölcsönzés ára 400 Ft/óra/ kerékpár. Kérjük, forduljon a Recepcióhoz!

Kijelentkezés
Kérjük elutazó egyéni és csoportos vendégeinket, hogy 10.00 óráig rendezzék a számláikat és hagyják el a szobát. A szállodából fizetés nélkül nem lehet távozni.

Kisállat
Szállodánk háziállatot egészségügyi okok miatt nem fogad.

Köntös, strandtörölköző
Vendégeinknek lehetőségük van fürdőköntös és strandtörölköző bérlésére a Recepción. A köntös ára 1.000 Ft/kölcsönzés, a törölköző 500 Ft/kölcsönzés. A köntös elvesztése, ill. megrongálódása (használhatatlanná válása) esetén a fizetendő egyszeri díj 8.000 Ft, a törölköző esetében a fizetendő egyszeri díj 3.000 Ft, melyet távozáskor a szobaszámlára terhelünk.

Környezetvédelem
Szállodánk támogatja a környezetbarát programokat, kezdeményezéseket. Kérjük, nyújtson segítséget és legyen figyelemmel a túlzott víz- és energiafogyasztás környezetünkre ható negatívumaira. A kemping területén szelektív hulladékgyűjtés történik, a hulladék külön edénybe való ürítésére ügyeljenek. Köszönjük.

Látogatók
Örömünkre szolgál, ha barátai, rokonai, üzletfelei felkeresik szállodánkban. Kérjük, hogy a látogatókat a hallban fogadja, a szobájában bejelentés nélkül ne fogadjon vendéget!

Légkondicionáló
A légkondicionálóval rendelkező superior szobák elfoglalásakor a Recepción átadják Önnek a távirányítót és elmagyarázzák a készülék működését.

Masszírozás
A fürdő területén Róna János gyógymasszőr áll vendégeink rendelkezésére hétvégi napokon is. Masszázs igény esetén a Recepción egyeztetnek Önnek időpontot kollégáink.

Mappa
Levélpapír és boríték a tájékoztató mappában található.

Mozi
A Jókai Mozi aktuális műsorát a tájékoztató mappában találja.

Orvos, fogorvos, gyógyszertár
Egészségügyi problémája esetén forduljon a Recepcióhoz.

Panaszok kezelése
Észrevételeivel, megjegyzéseivel, panaszaival kérjük, még itt tartózkodása során forduljon a Recepcióhoz, hogy a felmerült problémát mielőbb orvosolhassuk.

Parkolási lehetőségek
A hotel északi oldalán őrzés nélkül, korlátozott számban rendelkezésre áll kijelölt parkolóhely térítésmentesen.

Postaláda
Postai küldeményeinek ügyintézésében szívesen segít a szálloda Recepciója.

Pótágy
Pótágy igény esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Recepcióval.

Reggeli
Amennyiben olyan csomagot választott, melynek része a reggeli, a hotel reggelizőjében 07.00 – 10.00 óra között van lehetőségük szállóvendégeinknek a reggelizésre.

Szauna
A Fürdő épületében vehetik igénybe térítés ellenében vendégeink a szauna világ szolgáltatásait. A belső térben 2 finn szauna, gőzkabin, egy infraszauna és egy Kneipp taposó található. A szaunakertben rönkszaunában és a hozzátartozó pihenőkertben próbálhatják ki vendégeink a szaunázást. A nyári időszak kivételével hetente több alkalommal tartanak szauna szeánszokat képzett szaunamestereink. Az aktuális szeánszokról érdeklődjön a recepción, vagy tájékozódjon honlapunkról (www.komaromfurdo.hu). A Szauna világ térítés ellenében vehető igénybe. A napi szaunabelépő ára szállóvendégeinknek 1.800 Ft, a szeánszok ára 350 Ft/szeánsz.
Szauna nyitva tartása: keddtől péntekig 13.00 – 19.45-ig, szombat-vasárnap, illetve ünnepnapokon 9.00 – 19.45-ig.

Széf
A szálloda halljában értékmegőrző szekrény áll vendégeink rendelkezésére. Az értékmegőrző használata ingyenes, azonban a kulcs elvesztése esetén távozáskor 2.000 Ft díjat terhelünk a végszámlára.

Színház- és koncertjegyek
A városban található a Magyar Lovas Színház Komárom és a Duna túloldalán Szlovákiában a Jókai Színház. A Monostori Erődben is rendszeresen rendeznek színházi előadásokat. Színházjegy igény esetén vegye fel a kapcsolatot a Recepcióval.

Szobához tartozó fürdőbelépő óra
Minden vendégünk érkezéskor kap egy chip kártyás fürdőbeléptető órát. Ez a fürdőbe való bejutáshoz és az ott történő regisztráláshoz szükséges. Kérjük, elutazáskor a chip kártyás Fürdőbeléptető órát a Recepción szíveskedjenek leadni! Az óra elvesztése esetén 2.000 Ft díjat terhelünk távozáskor a számlájukra.

Taxi
Kérjük, forduljon a Recepcióhoz!

Televízió
A csatornák felsorolását a Vendégtájékoztató végén találja. A csatornaválaszték tájékoztató jellegű.

Újság
A Fürdő területén lévő strandcikk boltban vásárolható.

Városnézés, idegenvezetés
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Recepcióval!

Varrókészlet
A szobaasszonynál térítés nélkül igényelhető.

Vészkijárat
A szobaajtón elhelyezett menekülési útvonalon találja meg a szobájához legközelebb eső vészkijáratot.

Biztonsági előírások

Kérjük, hogy biztonsága érdekében tartsa be az alábbi előírásokat:
• A szálloda nem dohányzó hotel, az épületben dohányozni tilos!
• Tűzbiztonsági okokból a szobában tilos az elektromos berendezések (merülőforraló, vasaló, stb.) használata. A szoba elhagyásakor kérjük, mindig kapcsolja ki a tévékészüléket, és kapcsolja le a villanyt.
• Vészhelyzet esetén kérjük, hívja a Recepciót.
• Tűzriadó esetén azonnal hagyja el az épületet. A menekülési útvonalat a szoba ajtajára kifüggesztett ábrán találja.
• A szobát mindig tartsa zárva, távozáskor csukja be az ablakot és az erkélyajtót is. Óvja értékeit! A szobában hagyott értéktárgyakért, készpénzért a szálloda nem vállal felelősséget.


TV csatornák - az alábbi felsorolás tájékoztató jellegű:
M1
M2
TV2
M3
Városi Tv
RTL Klub
Duna Tv
Duna World
HIR TV
ECHO TV
EUROSPORT
Digi Sport
Digi Sport2
Viva
Minimax
Discovery
ARD
Viva 3
Digi Life
HÍD TV
NatGeo
Spektrum
Komáromi Tv
Cool
Digi World
CNN
Film Mánia
Story4
Sport1
M4
Animal Planet
Viasat 6