.
.

Szabadstrand«Vissza

2019 nyarán megnyitotta kapuit a komárom-koppánymonostori szabadstrand. A megnyitón Czita János alpolgármester az üzemeltető és az építkezést végző társaság elöljáróinak társaságában mutatta be Komárom új turisztikai attrakcióját.

A szabadstrand megépítéséhez a Magyar Turisztikai Ügynökség nyújtott támogatást, amelyet az önkormányzat saját forrásból egészített ki. Mindennek köszönhetően újult meg az egykor virágzó Duna-parti szabadstrand, amely a szezonban reggel 9.00 és délután 19.00 óra között tart nyitva.

  

A munkálatok során több mintegy 4000 négyzetméter zöldfelületet újítottak meg a szakemberek, padokat, utcabútorokat helyeztek ki, továbbá közvilágítás is létesült.

  

A szabadstrand akadálymentesen megközelíthető kiszolgálóegységei, így az öltözők, a baba-mama „szoba” és a pihenőhelyek XXI. századi környezettel csalogatják a kikapcsolódni vágyókat.

 

A területen szabad vízvételi pontot is kialakítottak, továbbá kerékpártárolót, és szelektív hulladékgyűjtőt is helyeztek, a gyerekeket pedig minijátszótér várja.

  

A szabadstrandon a vízből való mentéshez és az elsősegélynyújtáshoz szükséges eszközök is rendelkezésre állnak. A Városgazda Kft. munkatársai pedig az utóbbi hetekben több murvás parkolóhelyet is kialakítottak, amelyek több mint félszáz gépkocsi megállását teszik lehetővé.

Cím: Komárom-Koppánymonostor, Hajóvontató part 

Megközelíthetőség: 

Gyalogosan: Fürdő utca felől

Autóval: Horgászköz irányából

Nyitvatartás: 2019. szeptember 15-ig naponta 9 és 19 óra között

A belépés ingyenes.

Videó

A fürdőzők kötelességei: ITT olvashatók

Térkép – a térképre kattintva további segítséget kap a célbajutáshoz:


<