.
.

Carrier Hotel«Vissza

Carrier Hotel

2921 Komárom, Varga József u. 9.

Tel/fax: (34) 526 445
Mobil: 0630/571-0631
E-mail: carrierhotel@komthermal.hu
 

 

A 2 csillagos szálloda Komárom keleti szélén, csendes környezetben fekszik a 10-es főút mellett. Az igényesen berendezett, megfelelő komfortot biztosító hotel 17 szobája 32 főt tud fogadni. Az 1-2-3 ágyas szobákban zuhanyzó/WC, kábel TV, telefon, hűtő szolgálja a vendégek kényelmét. Két teakonyhával rendelkező apartman jellegű szoba is várja az idelátogatókat. Kerékpár tárolóval rendelkezik az épület.

A hotelben lehetőség van reggelizésre.

Árak

Házirend

A Komthermál Kft. üzemeltetésében lévő szálláshelyek házirendjei az alábbi résszel egészülnek ki 2020. november 2-tól visszavonásig:
A közösségi terekben és a reggeliző helyiségekben a maszkviselés 2020. november 2-tól kötelező!
A fentiek be nem tartása esetén az első mulasztásnál a vendég figyelmeztetésre kerül, a másodiknál kártérítés és visszafizetési kötelezettség nélkül - egyoldalúan és azonnali hatállyal a szálláshely felmondhatja a vendéggel a szerződést. A vendég a foglalással a szálláshely házirendjét magára nézve kötelezően elfogadta és kötelezettséget vállalt annak betartására. Aki a szabályokat nem vállalja, vagy nem tartja be, attól a szálláshely üzemeltetője a szolgáltatást megtagadhatja
.TOVÁBBI INFORMÁCIÓK