.
.

Thermál Hotel«Vissza

ONLINE SZÁLLÁSFOGLALÁS

Thermál Hotel Bemutatkozás – NTAK szám: SZ19000297

Thermál Hotel – Árak

Szobáink

Thermál Hotel Házirend

Kiemelt időszakok

Vendégtájékoztató

Törzsvendég program

Fotógaléria

Dunamente kedvezménykártya 

Thermál Hotel ** & Camping***

2900 Komárom, Táncsics M. u. 38., Tel/fax: 0036 34/341-222, tel: 0036 34/342-447, e-mail: thermalhotel@komthermal.hu

Hotel és camping árlista

 

GALÉRIA

A Brigetio Gyógyfürdő területén lévő, családias jellegű, két csillagos Thermál Hotel két családi szobával és 25 db részben pótágyazható, kétágyas szobával rendelkezik. A szobák mindegyike zuhanyzó/WC-s fürdőszobával, televízióval, hűtőszekrénnyel és telefonnal felszerelt. Emeleti szobáink döntő többsége klimatizált. A gyermekeket játszószoba várja. Az épület kerékpártárolóval rendelkezik. 

A hotelhez nyári szezonban üzemelő, 200 lakókocsi, illetve sátor elhelyezésére alkalmas kemping tartozik. 

Vendégeink részére közvetlen átjárási lehetőséget biztosítunk a Brigetio Gyógyfürdőbe (termál- és strandfürdő), amely a kempingünkön keresztül, 200 m-es sétával közelíthető meg. Gyógyvize gazdag ásványi anyagainak köszönhetően mozgásszervi, reumatikus, idegrendszeri és nőgyógyászati panaszok kezelésére alkalmas. A fürdőben fedett és szabadtéri termál-és úszómedencék, pezsgőfürdő, nyári élmény- és gyermekmedence, gyógyászati részleg (fiziko- és balneoterápiás kezelések, víz alatti vízsugármasszázs, szénsavas fürdő, súlyfürdő, elektroterápia, pakolások, gyógytorna, gyógyúszás, gyógymasszázs), szauna, található.

Vendégeink allergiás érzékenységére való tekintettel kutyát/macskát nem áll módunkban fogadni a szállodában. Megértésüket köszönjük! 

Szolgáltatásaink: kerékpár kölcsönzés, zárt, ingyenes parkoló a kemping területén, kedvezményes teremgokartozási lehetőség. Ingyenes wifi a hotel teljes területén igénybe vehető. Az ár a napi fürdőbelépőt is tartalmazza.

Javaslataink a szabadidő eltöltésére : fürdőzés, strandolás a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben, erőd- és múzeum látogatás, erdei és Duna-parti séták, gyalogtúrák. Autós kirándulások Tatára, Győrbe, Pannonhalmára, Esztergomba, Visegrádra, Észak-Komáromba (Szlovákia), teremgokartozás.

Legyen a vendégünk és mi megajándékozzuk Önt egy ingyenes kedvezménykártyával!

A Dunamente Card egy térségi kedvezmény kártya, melynek használatával bizonyos turisztikai szolgáltatásokat ingyenesen, vagy kedvezményesen vehet igénybe.
A kártyával ingyenesen látogathatja meg többek között a komáromi Monostori Erődöt, a Klapka György Múzeumot, a DDr. Juba Ferencz magyar tengerésztörténeti gyűjteményt, valamint kedvezményesen gokartozhat, kávézhat, bérelhet kerékpárt. A kedvezményeknek még koránt sincs vége. További részletek itt.

Amennyiben Ön legalább 2 vendégéjszakát eltölt nálunk, úgy a kártyát INGYENESEN biztosítjuk Önnek.

1 vendégéjszaka esetében sem marad le a kedvezményekről: a Dunamente Card-ot szálláshelyünkön 1500 Ft összegért megvásárolhat. A kedvezmény kártya a vásárlás időpontjában történő aktiválástól számított 36 órán át érvényes.

Érkezéskor, kérje kártyáját a recepción!