.
.

Szauna«Vissza

Ahogy a finnek szólása tartja: “ Engedd, hogy a szauna elfeledtesse veled mindennapi gondjaidat!” Azaz a testi, lelki megújulás, a felfrissülés természetes helye a szauna: segít az egészség megőrzésében, kellemes közérzetet biztosít, élénkíti a vérkeringést, erősíti az immunrendszert, tisztítja a bőrt. 

Infraszaunával is rendelkezünk, ami ugyanolyan jó hatásfokkal, de alacsonyabb hőmérsékleten fejti ki jótékony hatását.
 

Gyógyfürdőnkben két finn szauna várja a felfrissülni vágyókat, ahol különböző illóolajokat alkalmazunk. Az olajok belégzés után fejtik ki kedvező élettani hatásukat, de észrevétlen befolyást gyakorolnak érzelmeinkre, és hangulatunkra is.

Egyik szaunánkban mentol-kristállyal illatosítjuk a szaunát: légúti megbetegedések tünetei csökkentésére, bőrgyulladásra, idegrendszeri panaszok, mint stressz, fejfájás oldására izomfájdalmak csökkentésére is alkalmas Izzasztó, tisztító, méregtelenítő hatású.

Másik szaunánkban pedig citromolajos felöntések vannak: légúti panaszok tüneteinek enyhítésére, bőrgyulladásra, hajhullásra, emésztési és idegrendszeri problémák enyhítésére, reuma és klimax okozta panaszok csökkentésére alkalmas. Gyulladáscsökkentő, tisztító és méregtelenítő hatású.
Kényeztesse magát szauna világunk legújabb részében! Rönkszauna-kertünk kialakításakor a természetes anyagok – a fa, a kő és a cserép – használatát tartottuk szem előtt. A legújabb ásatások tanúsága szerint Komárom-Brigetioban már 1700 éve is fontos szerepet töltött be a fürdőkultúra,

Rönkszaunánk és az azt övező kert hangulatában Komárom történelmi múltjának eme fontos korszakát idézi meg. A kertben dézsás merülő, vödrös zuhany, valamint egy napozótér teszi teljessé a szaunázás élményét.

Heti három alkalommal (kedd-csütörtök-szombat vagy kedd, csütörtök-vasárnap) szaunaszeánszokat tartunk. A szeánszok alkalmával a szaunamester egy különleges légkör kialakításán fáradozik, hogy a vendég testben és lélekben is felüdülhessen. A különböző illatú felöntések eltérő hatással vannak a szervezetünkre. Tartson szaunamesterünkkel a következő szaunaszeánszon! Az aktuális szeánszokról bővebb információt a főoldalon, a Hírek, aktualitások részben talál.

  • Rönk szaunakert
  • Finn és infraszaunák
  • Egyéb szolgáltatások – egyelőre inaktív