.
.

Szállás akciók - Tavaszi megújulás «Vissza

Tweet

2024. 01. 26., péntek

Válassza tavasszal is Komáromot! A tavaszi kikapcsolódás programjának összeállításában hívja segítségül az www.iranykomarom.hu oldalt. Ráadásul, ha most foglal szállás a komáromi Thermál Hotelben, ajándék szaunabelépővel ajándékozzuk meg!

Komárom maga az élő történelem: az 1848/49-es forradalom és szabadságharc ikonikus helyszíne, de az idelátogatók bepillantást nyerhetnek az ókori rómaiak mindennapjaiba is. Majd egy séta a határ túl oldalára és máris kézzelfoghatóvá válik, hogy mi mindent vesztettünk Trianonnal. A történelem mellett a művészettörténet iránt érdeklődők számára is különleges helyszínnel tudunk szolgálni: a Csillagerőd ad otthont a Szépművészeti Múzeum szobormásolatainak. Az impozáns gyűjtemény méretében és minőségében páratlan Közép-Európában: egy helyen tekinthető meg többek között a Milói Venus, a Laokoón-csoport és Donatello, Michelangelo alkotásainak másolata is - az erőd falai közt sétálva megelevenednek a művészettörténeti képeskönyvek lapjai.

Foglaljon 2 éjszakát a komáromi Thermál Hotelben és korlátlan szauna belépővel ajándékozzuk meg Önt kedvezményes áraink mellett! A csomagajánlatot a megadott dátumok bejelölésével találják meg a honlapunkon! www.komthermal.hu – Szállásfoglalás
A csomag telefonon, illetve a honlapunkon keresztül is foglalható!
Tavaszi megújulás

A csomag ára:

- 2 fő esetén: 67.200 Ft/ 2 éj /szoba (superior szobában)
- 2 fő esetén: 61.600 Ft/ 2 éj /szoba (standard szobában)


Az ár tartalmazza az ÁFA-t.

Foglalható:
Március 1-től május 31-ig (Kivéve kiemelt/ ünnepi időszak)

A csomag tartalma:
• Reggeli svédasztalos vagy menüválasztásos (a foglaltság függvényében változhat)
• Belépő a Brigetio Gyógyfürdőbe (az eltöltött éjszakákkal megegyező számúfürdőbelépő a fürdő nyitvatartási idejében korlátlan időtartamban)
• Korlátlan szaunahasználat (hétfőnként a szauna nem üzemel)
• Ingyenes fürdőköntös bekészítés a szobába
• Ingyenes WIFI
• Ingyenes parkoló
• Ingyenes kedvezménykártya - Legyen a vendégünk és mi megajándékozzuk Önt egy ingyenes kedvezménykártyával! A Dunamente Carddal ingyenesen látogatható a Csillagerőd és a Monostori Erőd


Feltételek:
• A csomagajánlat kizárólag turisztikai céllal érkező vendégekre vonatkozik.
• Vendégeink számára - felár ellenében - lehetőséget biztosítunk a korai érkezésre, illetve késői távozásra az adott szoba foglaltságának függvényében.
• Igény esetén - felár ellenében - pótágyat is biztosítunk.
• Az ajánlat egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. (Felhívjuk vendégeink szíves figyelmét, hogy az eltöltött éjszakák száma a törzsvendég éjszakákba beleszámítjuk, ellenben a csomagajánlat a törzsvendég kedvezménnyel sem vonható össze.

További információkért, kérje a recepciós segítségét!:
Thermál Hotel **
2900 Komárom, Táncsics M. u. 38.
Tel/fax: 0036 34/341-222, tel: 0036 34/342-447
e-mail: thermalhotel@komthermal.hu
NTAK szám: SZ19000297

Várjuk Önöket szeretettel!

Üdvözlettel
a Thermál Hotel csapata

Érvényes: Foglalható: Március 1-től május 31-ig (Kivéve kiemelt/ ünnepi időszak)