.
.

Házirend«Vissza

A BRIGETIO GYÓGYFÜRDŐ HÁZIRENDJE

Tisztelt Vendégeink, tájékoztatjuk Önöket, hogy az alábbi házirendeket a Brigetio Gyógyfürdő területén való tartózkodásuk alatt kötelesek betartani! Megértésüket köszönjük!


A fürdő házirendje itt tölthető le.

Mindannyiuk egészségének megóvása érdekében a fürdő házirendjét újabb szabályokkal egészítettük ki.

2020. november 2-tól érvényes szabályok

A SZABÁLYZAT ITT ÉRHETŐ EL.  - érvényes 2020. június 19-ig

2020. június 20-tól a Brigetio Gyógyfürdő házirendje az alábbi résszel egészül ki:

Fürdőzzön biztosnságosan - házirend kiegészítés 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Brigetio Gyógyfürdőbe való belépéssel és a belépő megvásárlásával elfogadják a házirendet és annak kiegészítését és kötelezettséget vállalnak annak betartására.

A szaunavilág, a gőzkabin és a sószoba házirendje itt tölthető le.

A Thermál Hotel házirendje ITT olvasható

A kempingek házirendje ITT található

A faházak házirendje ITT olvaható 


A Komthermál Kft. üzemeltetésében lévő szálláshelyek házirendjei 2020. november 2-tól visszavonásig az alábbi résszel egészül ki: 
A közösségi terekben és a reggeliző helyiségekben a maszkviselés 2020. november 2-tól kötelező! A fentiek be nem tartása esetén az első mulasztásnál a vendég figyelmeztetésre kerül, a másodiknál kártérítés és visszafizetési kötelezettség nélkül - egyoldalúan és azonnali hatállyal a szálláshely felmondhatja a vendéggel a szerződést. A vendég a foglalással a szálláshely házirendjét magára nézve kötelezően elfogadta és kötelezettséget vállalt annak betartására. Aki a szabályokat nem vállalja, vagy nem tartja be, attól a szálláshely üzemeltetője a szolgáltatást megtagadhatja.