.
.

Szállás«Vissza

Számos szálláslehetőséggel várjuk vendégeinket: hotelek, kempingek, üdülőházak, sátorhelyek várják Önt, családját és barátait a Brigetio Gyógyfürdő területén! A szálláslehetőségekről közvetlen átjárást biztosítunk a gyógyfürdőbe, a kedvezményes belépő pedig részét képezi a szállásdíjnak .

Legyen a vendégünk és fedezze fel a sokszínű Komáromot!

Thermál Hotel

Thermál Camping

Solaris Camping

Solaris és Brigetio Üdülőházak

 

Legyen a vendégünk és mi megajándékozzuk Önt egy ingyenes kedvezménykártyával!

A Dunamente Kártya egy térségi kedvezmény kártya, melynek használatával bizonyos turisztikai szolgáltatásokat ingyenesen, vagy kedvezményesen vehet igénybe.
A kártyával ingyenesen látogathatja meg többek között a komáromi Monostori Erődöt, a Klapka György Múzeumot, a DDr. Juba Ferencz magyar tengerésztörténeti gyűjteményt, valamint kedvezményesen gokartozhat, kávézhat, bérelhet kerékpárt. A kedvezményeknek még koránt sincs vége. További részletek itt.

Amennyiben Ön legalább 2 vendégéjszakát eltölt nálunk, úgy a kártyát INGYENESEN biztosítjuk Önnek.

1 vendégéjszaka esetében sem marad le a kedvezményekről: az Ön számára ajánljuk a Dunamente Tourist Card-ot, melyet szálláshelyünkön 1500 Ft összegért megvásárolhat. A kedvezmény kártya a vásárlás időpontjában történő aktiválástól számított 36 órán át érvényes.

Érkezéskor, kérje kártyáját a recepción!