.
.

Masszázs«Vissza

Brigetio Gyógyfürdő

Gyógymasszázs - további információval kollégáink a gyógyászati részlegen szolgálnak. Telefon: +36 (34) 342 551 / 15 mellék vagy a +36 30 590 9178

Relaxáló masszázs

Térjen be egy frissítő vagy relaxáló masszázsra a Brigetio Masszázsba! Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Brigetio Gyógyfürdőben május 8-tól várja Önöket masszőrünk a földszinti öltözőtérben található masszázshelyiségben naponta 12 és 18 óra között, valamint az éjszakai fürdőzések idején is.

Előzetes bejelentkezés nem szükséges, szabad időpontokról a pénztárban tudnak tájékozódni fürdővendégeink és külsős vendégeink, illetve időpontot is itt lehet foglalni személyesen, vagy az alábbi telefonszámon: 0630/564-67-78.

Árak:
15 perc - 1.300 Ft

30 perc - 2.500 Ft

60 perc - 5.000 Ft

A fizetés a pénztárnál történik. Amennyiben valaki mást szeretne meglepni egy masszázzsal, úgy válassza ajándékutalványunkat.

Az éjszakai fürdőzések alkalmával csak fürdővendégeink vehetik igénybe a szolgáltatást.

Kérjük azon vendégeinket, akik nem fürdővendégként kívánják a szolgáltatást igénybe venni, hogy az időpontjuk előtt maximum 15 perccel korábban érkezzenek.

Várjuk Önöket szeretettel!

Fontos információk!

Kérjük, hogy egészsége érdekében figyelmesen olvassa el a felsorolt okokat, amelyek kizárják a masszázs lehetőségét! A kezelésből kizáró okok:
- lázas állapot

- alkoholos állapot

- sérülések, bőrbetegségek

- magas vérnyomás

- heveny rosszullét

- hólyaghurut

- hasmenés

- havi vérzés

- terhesség

- eszméletvesztéses rosszullét

A masszőr indokolt esetben (lásd. fentiek, tudatmódosult állapot) elállhat a szolgáltatás nyújtásától.