.
.

Ajándékutalvány«Vissza

A kikapcsolódás, feltöltődés mindig jó ajándék. Nehezen szakadunk el a mindennapi problémáinktól, de ha valaki megajándékoz minket egy kis kikapcsolódással, szívesen fogadjuk. Lepje meg barátait, szeretteit, üzleti partnereit a Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványával. Fürdő-, szauna-, gyógyászati- és szállás szolgáltatásokra is igénybe vehető ajándékutalvány esetében az ajándékozott dönti el, hogy mire költi az ajándékát, Önnek most nem kell választania. Az utalványok érvényessége az utalványon szerepel.

Az ajándékutalványok értékesítése a Brigetio Gyógyfürdő pénztárában (nyitva naponta 9 és 19 óra között) - itt az ajándékutalvány esetében kizárólag készpénzes és bankkártyás fizetésre van lehetőség, a Thermál Hotelben és a Solaris Kemping recepcióján (nyitva: 8 és 15 óra között) zajlik. A Thermál Hotelben és a Solaris Kempingben SZÉP- Kártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk vendégeinknek. Az ajándékutalvány postai úton is rendelhető.


FONTOS TUDNIVALÓK

*  A Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványa 2000 Ft címletekben kapható

* Az utalványból pénzt vissza nem adunk és pénzre nem váltható. Az  utalvány értéke nem bontható meg, nem lehet két különböző időpontban felhasználni.

*Az utalványt a beváltáskor le kell adni a pénztárosnak.

*Az ajándékutalvány az éjszakai fürdőzésre is beváltható.

* Az ajándékutalvány kizárólag a rajta szereplő érvényességi időn belül haszálható fel, ezt követően sem pénzvisszafizetésre, sem egyéb visszatérítésre nincs mód.

Az ajándékutalványok, az utalványon feltüntetett időpontig érvényesek.

Postai úton:

Amennyiben postai úton szeretné megkapni az ajándékutalványt, úgy kérjük, előzetes egyeztetésre vegye fel velünk a kapcsolatot a komthermal@komthermal.hu e-mail címen.

Az egyeztetést követően elküldjük Önnek, hogy milyen számlaszámra várjuk az ajándékutalvány + a postai költség összegét.

Ajándékutalványok érvényességi idejének hosszabbítása:

Amennyiben közeleg az ajándékutalvány lejárati ideje és várhatóan addig nem tudják felhasználni, javasoljuk, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot: az ajándékutalványból vásárolhatnak másik utalványt, ezzel meg tudják hosszabbítani az utalvány érvényességét. FONTOS: ajándékutalványon feltüntetett érvényességi időpont ELŐTT van mód a hosszabbításra.

Amennyiben be tudnak fáradni személyesen a komáromi Thermál Hotelbe (2900 Komárom, Táncsics Mihály utca 38., 9 és 18 óra között) vagy a Solaris Kemping recepciójára (2900 Komárom, Táncsics Mihály utca 34-36., 8 és 15 óra között) úgy a helyszínen megoldható a csere.

Amennyiben ez nem megoldható, úgy postai úton is van mód a cserére.

Költségek:

Személyesen: az ajándékutalvány értékének 20%-át kezelési költségként felszámoljuk.

Postai úton: az ajándékutalvány értékének 20%-át kezelési költségként felszámoljuk + postaköltség 

 

Kérjük, hogy a komthermal@komthermal.hu e-mail címre szíveskedjenek megírni:

1. a beváltandó utalvány értékét

2. számlázáshoz: név, cím 

Abban az esetben, ha ez a számlázáshoz megadott cím nem azonos a postázási címmel, úgy kérjük, azt a címet is küldjék el, ahová postázzuk az ajándékutalványt.

3. Válasz e-mailben megküldjük Önöknek a postaköltséget, valamint a kezelési költséget, melyet a megadott számlaszámra át kell utalniuk. A postai úton történő ajándékutalvány érvényességének meghosszabbításakor az ajándékutalvány értékének 20%-át kezelési költségként felszámoljuk.

4. Ezt követően az ajándékutalványt postán el kell küldeni a Komthermal Kft., 2900 Komárom Táncsics Mihály utca 34-36. címre. 

5. A lejárat előtti ajándékutalványok beérkezését követően postázzuk Önnek a számlát és az új ajándékutalványokat.

Az ajándékutalványok az utalványon feltüntetett időpontig érvényesek.

Az ajándékutalványok cseréje az érvényességi időn belül oldható meg. Lejárt érvényességi időn túl már nem áll módunkban az ajándékutalványt kicserélni.