.
.

Ajándékutalvány«Vissza

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy szálláshelyeink korlátozottan érhetők el, kérjük, amennyiben szálláshelyen szeretné felhasználni az ajándékutalványt, érdeklődjön a komthermal@komthermal.hu e-mail címen.

Az ajándékutalványok értékesítése a Brigetio Gyógyfürdő pénztárában (nyitva naponta 9 és 19 óra között) és a Solaris Kemping recepcióján (nyitva: 8 és 15 óra között) zajlik, de postai úton is rendelhető.

A kikapcsolódás, feltöltődés mindig jó ajándék. Nehezen szakadunk el a mindennapi problémáinktól, de ha valaki megajándékoz minket egy kis kikapcsolódással, szívesen fogadjuk. Lepje meg barátait, szeretteit, üzleti partnereit a Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványával. Fürdő-, szauna- és szállás szolgáltatásokra is igénybe vehető ajándékutalvány esetében az ajándékozott dönti el, hogy mire költi az ajándékát, Önnek most nem kell választania. Az utalványok érvényessége az utalványon szerepel.

Az ajándékutalványok értékesítése a Brigetio Gyógyfürdő pénztárában (nyitva naponta 9 és 19 óra között) - itt az ajándékutalvány esetében kizárólag készpénzes és bankkártyás fizetésre van lehetőség, a Solaris Kemping recepcióján (nyitva: 8 és 15 óra között) zajlik. A Solaris Kempingben SZÉP- Kártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk vendégeinknek. Az ajándékutalvány postai úton is rendelhető.


FONTOS TUDNIVALÓK

*  A Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványa 1000 Ft címletekben kapható

* Az utalványból pénzt vissza nem adunk és pénzre nem váltható. Az  utalvány értéke nem bontható meg, nem lehet két különböző időpontban felhasználni.

*Az utalványt a beváltáskor le kell adni a pénztárosnak.

*Az ajándékutalvány az éjszakai fürdőzésre is beváltható.

* Az ajándékutalvány kizárólag a rajta szereplő érvényességi időn belül haszálható fel, ezt követően sem pénzvisszafizetésre, sem egyéb visszatérítésre nincs mód.

* Amennyiben közeleg az ajándékutalvány lejárati ideje és várhatóan addig nem tudják felhasználni, javasoljuk, hogy az utalvány érvényességi idején belül vegyék fel velünk a kapcsolatot: az ajándékutalványból vásárolhatnak másik utalványt, ezzel meg tudják hosszabbítani az utalvány érvényességét. Az ajándékutalványon feltüntetett érvényességi időn túl már nincs mód az érvényesség meghosszabbítására.

Postai úton:

Amennyiben postai úton szeretné megkapni az ajándékutalványt, úgy kérjük, előzetes egyeztetésre vegye fel velünk a kapcsolatot a komthermal@komthermal.hu e-mail címen.

Az egyeztetést követően elküldjük Önnek, hogy milyen számlaszámra várjuk az ajándékutalvány + a postai költség összegét.
 

Az ajándékutalványok, az utalványon feltüntetett időpontig érvényesek.

Ajándékutalványok cseréje:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ajándékutalványból vásárolhatnak másik utalványt, ezzel meg tudják hosszabbítani az utalvány érvényességét, abban az esetben, ha az ajándékutalványon feltüntetett lejárati időpont előtt felkeresnek minket.

Amennyiben be tudnak fáradni a komáromi Thermál Hotelbe (2900 Komárom, Táncsics Mihály utca 38., 9 és 18 óra között), úgy a helyszínen megoldható a csere.

Amennyiben nem tudnak bejönni, úgy kérjük, hogy a komthermal@komthermal.hu e-mail címre szíveskedjenek megírni, hogy milyen értékű ajándékutalványért kívánnak ajándékutalványt vásárolni, illetve nevüket és címüket – a számlát ezek alapján az adatok alapján töltjük majd ki.
Abban az esetben, ha ez a cím nem azonos a postázási címmel, úgy kérjük, azt a címet is küldjék el, ahová postázzuk az ajándékutalványt.

Ezt követően az ajándékutalványt postán el kell küldeni a Komthermal Kft., 2900 Komárom Táncsics Mihály utca 34-36. címre.

Az ajándékutalványok beérkezését követően postázzuk Önnek a számlát és az új ajándékutalványokat.

Az ajándékutalványok, az utalványon feltüntetett időpontig érvényesek.

Az ajándékutalványok cseréje az érvényességi időn belül oldható meg. Lejárt érvényességi időn túl már nem áll módunkban az ajándékutalványt kicserélni.