.
.

Medencék«Vissza

A Brigetio Gyógyfürdő az alábbi medencékkel várja vendégeit:

szabadtéri gyógymedencék (30-38 °C) 


Két szabadtéri gyógymedencénk egész évben látogatható. Az egyik gyógymedencénk 36-38 °C, a másik szabadtéri gyógymedencénk 30-33°C gyógyvízzel várja a vendégeket. A vízcsere 24 óránkénti töltő-ürítő módszerrel történik. Vízmélység: 0,8 m. A gyógyvízünkről itt olvashat bővebben. - A 14 év alatti gyermekek részére a külső és belső termálvizes medencék használata egészségügyi okok miatt tilos!

 

beltéri gyógymedence (34-36°C)

Beltéri gyógyvizes medencénk szintén egész évben látogatható. A vízcsere 24 óránkénti töltő-ürítő módszerrel történik. Mozgássérült vendégeink vízbe jutását ülőlift segíti. Vízmélység: 0,9 m. - A 14 év alatti gyermekek részére a külső és belső termálvizes medencék használata egészségügyi okok miatt tilos!

 

jacuzzi (33-35 °C) HASZNÁLATON KÍVÜL

A beltéri gyógymedencénkkel szemben található jacuzzi egész évben látogatható. A vízcsere 24 óránkénti töltő-ürítő módszerrel történik. Vízmélység: 0,8 m. A 14 év alatti gyermekek részére a medence használata egészségügyi okok miatt tilos!

 

 

fedett úszómedence (25-28°C)

A feszített víztükrű medence egész évben látogatható.   Vízmélység: 1,8-2,2 m.  Méret: 33x17 m.

 

 

 

fedett tanmedence (30-33 °C)

A feszített víztükrű tanmedence egész évben látogatható. A csoportos gyógytornák is ebben a medencében zajlanak. Vízmélység: 0,9 m. Méret: 6x17 m.

 

 

szabadtéri úszómedence (22-25°C)

A feszített víztükrű szabadtéri úszómedence nyári szezonban látogatható. Vízmélység: 1,3-2,2 m.

 

 

csúszdás élménymedence (25-28°C)

Feszített víztükrű élménymedencénk nyári szezonban látogatható. Egy kisebb méretű és egy családi csúszdával rendelkezik. Vízmélység: 1-1,5 m.

 

 

gyermekmedencék (27-30 °C)

Két különböző vízmélységű, szórakoztató elemekkel és kígyócsúszdával felszerelt gyermekmedencékkel várjuk a családokat. A medencék nyári szezonban látogathatók. Vízmélység: