.
.

Hírek - Fürödjön SZÉP-kártyával!«Vissza

Tweet

2015. 04. 22., szerda

A SZÉP-kártyákon lévő összegeket május 31-ig fel kell használni. Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Komáromi Gyógyfürdő, a Solaris Kemping és a Thermál Hotel és Kemping is hivatalos elfogadóhely, így amennyiben Ön SZÉP-kártya tulajdonos és még nem használta fel a kártyán lévő összeget, úgy ezt mielőbb érdemes megtennie, mivel május 31-ét követően a kártyán maradt összeg elvész a kártyabirtokosok számára.

Várjuk szeretettel Komáromba, legyen a vendégünk!

A Nemzetgazdasági Minisztérium ajánlása szerint, ha a kártyabirtokos végképp nem tudja május 31-ig elkölteni a kártyáján lévő pénzt, lehetősége van arra, hogy a kibocsátó bank honlapján keresztül a lejáró keret terhére lefoglaljon és leelőlegezzen egy későbbi nyaralást. Hasonló lehetőség az ajándékutalvány, avagy voucher vásárlása is, amelyek ugyancsak lehetővé teszik, hogy a választott szolgáltatást későbbi időpontban vegyék igénybe.

Fontos információ továbbá, hogy a SZÉP kártya névre szóló, de a főkártya mellé társkártya is igényelhető, így a kártyabirtokos és a 16. életévét betöltött közeli hozzátartozói is felhasználhatják egy időben, akár egymástól függetlenül is az egyenleget.

Kérjük, tekintse meg a komáromi Thermál Hotel ajánlatát:

  • Elhelyezés egy-, illetve kétágyas szobákban. Az ár tartalmazza a szállás díját, a menüválasztásos reggelit és a napi többszöri belépésre jogosító fürdőbelépőt a Komáromi Gyógyfürdőbe, valamint az ingyenes WIFI és a zárt parkoló használatát. Kedves Vendégeinket megajándékozzuk az alábbi szolgáltatások egyikével: egy a Monostori Erőd Dunai Bástyájába szóló belépőjeggyel, vagy egy szauna jeggyel, vagy egy 15 perces frissítő hátmasszázzsal.


Kétágyas szoba: 13.100 Ft/ 2 fő/ éj
Egyágyas szoba: 7500 Ft/ fő/ éj
1 éjszaka esetén + 10% felár


Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (18 év feletti vendégek esetében fizetendő): 300 Ft/ fő/ éj.
Tájékoztatjuk, hogy május 23 és 30. között teltházunk van, így az azt megelőző, illetve azt követő időszakban tudjuk Önt fogadni.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szívesen tölteni nálunk néhány napot, kérjük, keresse munkatársunkat elérhetőségeink egyikén!

Thermal Hotel és Kemping
Tel: (34) 341 222 vagy (34) 342-447
E-mail: thermalhotel@komthermal.hu


Amennyiben lakókocsival érkezne vagy sátrazni szeretne, esetleg faházat bérelne, hívja a Solaris Camping és Apartman munkatársait!
Tel: (34) 342-551 / 13-as mellék
Fax: (34) 342-551
Mobil: 0630/563-5841
E-mail: recepcio@komthermal.hu