.
.

Hírek - Megérte jó tanulónak lenni«Vissza

Tweet

2016. 07. 01., péntek

Az évzárókat követően vitathatatlanul itt a vakáció. Az időre sem panaszkodhatunk, irány a strand. Megérte egész évben jól tanulni, hiszen Komárom összes általános iskolás kitűnő tanulóját 5 darab diák strandbelépővel jutalmazta a komáromi Brigetio Gyógyfürdő.

A kezdeményezés 4 évvel ezelőtt indult, szeretnénk, hogy a kisdiákok minél több nyári élménnyel gazdagodjanak és az ingyenes jegyekkel talán a családok nyári költségeinek csökkentéséhez is hozzájárulhatunk – mondta el Kovács Károly ügyvezető.

A diákok az évzárók alkalmával vehették át az 5 darab diák strandjegyet, amelyeket szeptember 30-ig használhatnak fel. A Brigetio Gyógyfürdő összesen 1,4 millió forint értékben adott át jegyeket az iskoláknak.

A fürdőben idén nyáron is számos programmal készülnek: a Jókai Mór Városi Könyvtár július 16-ig minden szombaton 14 és 18 óra között strandkönyvtárral várja a fürdőzőket, a helyszínen lehet kölcsönözni is, folyóiratot olvasni, de csemegézhetnek olcsó könyvek között is.

Több alkalommal kinyit majd a Mesterporta is, ahol mesterség bemutatókkal és foglalkozásokkal készülnek a Komárom-Esztergom Megyei Népművészeti Egyesület tagjai.

Július 2-án főzőversenyre várják az érdeklődőket. Július 9-én amatőr strandröplabda kupával és éjszakai fürdőzéssel készülnek. Tavaly nagy sikerrel rendezték meg a Sportágbörzét, amelynek idén is lesz folytatása – július 16-án számos sportág mutatkozik majd be a komáromi strandon, a sportágakat ki is próbálhatják a vendégek és meglepetéssel is számolhatnak majd a kilátogatók. Július 23-án a Csobbanó Fesztiválon 15 órától Bereczki Zoltán lép fel, de a szervezők egész napos programmal készülnek. Július 29-én Komáromban is megtartják a strandok éjszakáját, augusztus 7-én pedig az egészség kerül a középpontba: lesz vérnyomás és vércukor mérés, ingyen masszázs. A részletes programokról a www.komaromfurdo.hu oldalon tájékozódhatnak.