.
.

Hírek - Ajándékozzon fürdőélményt!«Vissza

Tweet

2016. 10. 14., péntek

Lepje meg családtagjait, barátait, üzletei partnereit a Brigetio Gyógyfürdő ajándékkártyájával! Nem kell most eldöntenie, hogy fürdőbelépőt vagy szauna belépőt ajándékozzon, mivel a Brigetio Gyógyfürdő ajándékkártyája fürdő-, szauna- és szállás szolgáltatásokra is igénybe vehető.

Jó hír azoknak, akik még nem használták fel a 2016-os ajándékkártyájukat, hogy a 2016-os ajándékkártyák felhasználhatósága 2017. március 31-ig meghosszabbításra került. Amennyiben 2017. március 31-ig sem használnák fel a kártyákat, érdemes 2017-es ajándékkártyákra váltani. Az ajándékutalványok értékesítése továbbra is három helyszínen zajlik: a fürdő pénztárában, a Solaris Kemping recepcióján és a Thermál Hotel recepcióján.

INFORMÁCIÓK AZ AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL KAPCSOLATBAN

Fürdő-, szauna- és szállás szolgáltatásokra is igénybe vehető ajándékutalvánnyal is meglepheti szeretteit. A Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványa 1000 Ft és 2000 Ft-os címletekben kapható személyesen a fürdő pénztárában (9 és 19 óra között) , a Thermál Hotel recepcióján (7 és 18 óra között: 2900 Komárom, Táncsics M. u. 38.), a Solaris Kemping (7 és 15 óra közöttrecepcióján, illetve postai úton.

Amennyiben postai úton szeretné megkapni az ajándékutalványt, úgy kérjük, előzetes egyeztetésre vegye fel velünk a kapcsolatot a komthermal@komthermal.hu e-mail címen vagy a 0036/34/540-426-as telefonszámon.

Az egyeztetést követően elküldjük Önnek, hogy milyen számlaszámra várjuk az ajándékutalvány + a postai költség összegét.

Fontos tudnivalók:

  • A Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványai a fürdő összes szolgáltatására beváltható, így a fürdő-, szauna- és szállás szolgáltatásaira is igénybe lehet venni.

  • 1000 Ft és 2000 Ft-os címletekben kaphatók

  • Az ajándékutalvány 2017. március 31-ig érvényes.

  • Az ajándékutalvány az éjszakai fürdőzésre is beváltható.

  • Az utalvány beváltásakor a teljes összeget el kell használni, az utalvány értéke nem bontható meg, nem lehet két különböző időpontban felhasználni.

  • Az utalványt a beváltáskor le kell adni a pénztárosnak.

  • Az utalványból pénzt vissza nem adunk és pénzre nem váltható.