.
.

Hírek - Erzsébet-utalvány Plusz elfogadóhely«Vissza

Tweet

2016. 10. 25., kedd

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy Erzsébet-utalvány Plusz kártya elfogadóhely lettünk. A kártya ajándékutalvány és rekreáció zsebében található összegeket költheti el a Brigetio Gyógyfürdőben, a Solaris Kemping és Apartmanházban, illetve a Thermál Hotel és Kempingben.

Az Erzsébet-utalványcsalád tagjai – az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra, a Sport Erzsébet-utalvány – már elektronikus formában, kártyára töltve is elérhetőek. Kártyán az ötféle Erzsébet-utalvány egyenlegei külön-külön zsebeken keresztül érhetőek el és használhatóak fel. Az egyes zsebek felhasználhatósága megegyezik a papíralapon kibocsátott Erzsébet-utalványok felhasználási körével. 

Az Erzsébet-utalvány Plusz kártya névre szól, érvényessége 3 év, a feltöltött összegek felhasználási ideje megegyezik a papíralapú utalványokéval. A mágnescsíkkal ellátott plasztik kártyát vásárláskor PIN-kód védi, együttműködésben a MasterCard Csoporttal. Az utalványkártyával a vásárlás összege forintra pontosan, kerekítés nélkül fizethető meg.