.
.

Hírek - Kedd, vasárnap: fürdőruha mentes szauna«Vissza

Tweet

2017. 02. 06., hétfő

Sokan jelezték egyetértésüket a fürdőruhamentességgel kapcsolatban, néhányan azonban nemtetszésüket is kinyilvánították. A hozzászólásokból sokszor az látható, hogy sokan félreértik a fürdőruhamentességet. Szeretnénk leszögezni, hogy a fürdőruhamentesség nem egyenlő a meztelenséggel. A pihenő térben és a közlekedő részben az intim testrészek eltakarása kötelező, amelyhez vendégeinknek díjmentesen szauna lepőt biztosítunk. A lepedőt a szauna térben vehetik át munkatársunktól. A szauna térből a lepedőt kivinni tilos, használatot követően a gyűjtőkosarakba kell helyezni.

A szaunák, a csobbanó medence és a zuhany kedden és vasárnap kizárólag fürdőruha mentesen használható. Aki nem szeretné meztelenül használni a csobbanó medencét, úgy annak a zuhanyzást javasoljuk. A csobbanó medencét tilos szauna lepedőben használni! A szauna lepedőket minden használat után mosodában tisztíttatjuk.

• Saját törölköző, illetve egyéb szaunázáshoz való textília is használható.
• Gyermekek a szauna világot 14 év alatt nem látogathatják!
• A szauna világban fotó vagy egyéb felvétel készítése tilos! A Komthermál Kft. reklámcélokra fotó, illetve videó felvételt készíthet, de ezt minden esetben előre jeleznie kell a vendégeknek.

A Magyar Szauna Egyesület és a Magyar Szauna Szövetség szakmai állásfoglalásában is az olvasható, hogy a helyes és egészséges szaunázás érdekében a szaunázás fürdőruha nélkül történjen. A fürdőruhából a forróság hatására a vegyszerek mérgező gázokká alakulhatnak. A fürdőruha anyaga gátolja az egyenletes izzadást.

A fürdőruha mentességgel célunk, hogy minél egészségesebb körülmények között élvezhessék vendégeink a szaunákat.