.
.

Hírek - Üzlethelyiség kiadó!«Vissza

Tweet

2017. 02. 07., kedd

A Komthermál Kft. bérbeadás útján történő hasznosításra felajánlja a Brigetio Gyógyfürdő területén lévő üzlethelyiségét (korábban One Grill). A hasznosítás módjára (a Komthermál Kft-vel előre egyeztetetten) a bérlő tehet javaslatot.

A bérlő kiválasztására licittárgyaláson kerül sor.

A licittárgyaláson csak azok a természetes vagy jogi személyek licitálhatnak, akik a licit megkezdéséig a bánatpénz összegét a Komthermál Kft. számlájára igazoltan megfizették.
A bánatpénz összege az induló éves bérleti díj 10%-a, azaz 100.000.-Ft (Egyszázezer forint). A bánatpénz összege a nyertes bérlő által fizetendő bérleti díjba beszámításra kerül.

A természetes személyek adataikat a személyi igazolvánnyal, míg a jogi személyek 3 (három) hónapnál nem régebbi cégkivonattal kötelesek igazolni. A licittárgyaláson meghatalmazott útján is részt lehet venni, a meghatalmazás tényét teljes bizonyító erejű magánokirattal, vagy közokirattal kell igazolni.

A licit megkezdése előtt a Komthermál Kft. a bérbeadásra kerülő vagyontárggyal kapcsolatban minden lényeges tájékoztatást megad, ismerteti a licittárgyalás lefolytatásának szabályait. A licitálók az értékesítendő vagyontárggyal, illetve a licit menetével, annak szabályaival kapcsolatban kérdést tehetnek fel.

A liciten nem vehet részt az a természetes személy, vagy az a jogi személy:
- aki, vagy amely a bánatpénzt nem fizette be, vagy a befizetést nem tudja igazolni,
- aki, vagy amely a licittárgyalásra a kiírásban meghatározott időpontnál később jelenik meg a helyszínen.

Licitálni az éves bérleti díj összegére lehet. A minimális bérleti díj (induló bérleti díj) 1.000.000 Ft + ÁFA/év, azaz Egymillió forint + Áfa/év. A bérleti díj egyösszegben előre, a bérleti szerződés aláírásakor fizetendő.

A licittárgyalás nyertese az, aki a legmagasabb összegű éves bérleti díjat vállalta.
A licittárgyalás nyertese a licittárgyalást követő 8 (nyolc) napon belül köteles a Komthermál Kft. által készített bérleti szerződést megkötni, valamint a szerződés aláírásával egyidejűleg az éves bérleti díjat(plusz az azt terhelő Áfa-t) a Komthermál Kft. részére megfizetni.
A nyertes, illetve a második legmagasabb ajánlatot tevő által megfizetett bánatpénz összegét a Komthermál Kft. visszatartja, hiszen ezen összeg a bérleti díjba beszámításra kerül.
Amennyiben a nyertes licitáló a bérleti szerződést a licittárgyalást követő 8 (nyolc) napon belül nem köti meg és/vagy a bérleti díjat a szerződéskötéskor nem fizeti meg, abban az esetben a bánatpénz összegét elveszíti és a liciten a második legmagasabb ajánlatot tevő licitáló nyer jogosultságot az általa ígért legmagasabb bérleti díj ellenében - szintén 8 (nyolc) napon belüli szerződéskötéssel és fizetéssel- a bérleti szerződés megkötésére. Egyebekben a nyertes licitálóra vonatkozó szabályok a második legmagasabb ajánlatot tevőre is megfelelően irányadók.
Ha a második legjobb ajánlatot tevő sem teljesíti szerződéskötési és fizetési kötelezettségét, akkor a licit eredménytelenségét kell megállapítani.
A licittárgyalást követően a nem nyertes licitálók számára az általuk befizetett bánatpénz haladéktalanul visszafizetésre kerül.

Jelentkezni 2017. február 28-ig
lehet a Komthermál Kft. központi irodájában (2900 Komárom, Táncsics M. u. 38.) személyesen vagy a komthermal@komthermal.hu központi email címen, illetve érdeklődni lehet a 34/540-426 központi telefonszámon. Ugyanitt lehet a bánatpénz befizetéséhez szükséges csekket átvenni.

A licitálás időpontja 2017. március 01. 10 óra. Helye a Komthermál Kft. központi irodájának tárgyaló terme.
Az üzlethelyiség előre egyeztetett időpontban megtekinthető.

Komthermál Kft.