.
.

Hírek - Főzőverseny augusztus 6-án «Vissza

Tweet

2017. 07. 27., csütörtök

Ha Komárom, akkor Jókai, ha Jókai, akkor Jókai-bableves. Jókai-bableves főzőversenyre várjuk az érdeklődőket augusztus 6-án, vasárnap 10 órától a Brigetio Gyógyfürdőbe.

Nevezési díj 1.500 Ft, mely tartalmaz 1db kisebb méretű csülköt (első csülök), 1 kg kenyér, tüzelőanyagot, mosogató-, ivóvíz- és áramvételezési lehetőséget, hűtött ásványvizet, valamint asztalt és padot.

Egy fő nevező + 1 fő segítő belépése a strandra ingyenes.

A versenyző gondoskodik a bográcsról, állványról és egyéb szükséges hozzávalókról, kellékekről (zöldségek, fűszer, stb.)


A Jókai bableves elbírálását - 13.30 órakor - zsűri végzi, az elkészült ételeket pedig a strand vendégei is megkóstolhatják, sőt szavazhatnak is kedvencükre!

NYEREMÉNYEK:

1. helyezett: 3 db egész napos fürdőbelépő a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe

2. helyezett: 2 db egész napos fürdőbelépő a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe

3. helyezett: 1 db egész napos fürdőbelépő a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe

+ KÜLÖNDÍJ: a fürdővendégek kedvence különdíjban részesül.

Nevezni augusztus 3-ig, csütörtökön 12 óráig lehet a komthermal@komthermal.hu e-mail címre küldött levélben, illetve a pénztárnál található nevezési lapon. A nevezés a nevezési díj befizetésével véglegesül, ezt legkésőbb augusztus 3-ig, 12 óráig meg kell tenni. A nevezési díjat a pénztárban lehet befizetni. A nevezési díj elmaradása esetén a nevezést töröljük. A nevezéskor, kérjük, jelölje meg, hogy ki lesz a segítője, illetve egy elérhetőséget, hogy értesíteni tudjuk Önt a részletekről.

A szervező fenntartja magának a jogot, hogy az időjárás függvényében vagy egyéb más tényező hatására a rendezvényt lemondja. A rendezvény elmaradása esetén a versenyzőket a megadott elérhetőségeken keresztül tájékoztatja, a nevezési díj pedig visszafizetésre kerül.

(fotó: streetkitchen.hu)