.
.

Hírek - Október 14-én éjszakai fürdőzés«Vissza

Tweet

2017. 10. 02., hétfő

A Magyar Fürdőkultúra Napja alkalmából különleges éjszakai fürdőzésre készülünk október 14-én. A Szomódi Levendulással együttműködve a levendula illata tölti be az egész fürdőt. Vendégeinknek módjában áll majd belesni a Szomódi Levendulás "boszorkánykonyhájába" - a látványlepárlás során láthatjuk majd a folyamatot, ahogy a levendulából olaj készül.

A lepárlás mellett a szauna szeánszok is levendulaolajtól illatoznak majd. Vendégeink tesztelhetik orrukat, hogy meg tudják-e különböztetni a különböző levendulafajták illatát.

Az éjszakai fürdőzésre két külünböző belépőt árusítunk: az 1.000 Ft-os belépővel a külső- és belső gyógymedencénket, az uszodát és a tanmedencét látogathatják vendégeink.

Az 1.500 Ft-os belépővel vendégeink a medencék mellett birtokba vehetik a szauna világunkat is, ahol kipróbálhatják a gőzszaunánkat, a rönkszaunát és az azt övező kertet és a belső szauna térben található két finn szaunánkat, köztük a megújult Valentinianus Laconium Plus szaunát is, az új csobbanó medencénket és a Kneipp taposót is, valamint az infra szauna is üzemel.

Különleges szauna szeánszok:
21.00 - Andare alla sauna (Aromás )
21.30 - Próza (citromos peeling
22.00 - LILA KÖD (levendulás sós olajos)
22.30 - Acustic (mézes)
23.00 - Ausztrália vörös szíve (extra forró meglepivel)

Szauna szeánsz: 350 Ft/ fő/ szeánsz - fürdő+szauna belépővel vehető igénybe

A rendezvényen korlátozott számú vendéget tudunk fogadni!

Elővételes jegyek személyesen a fürdő pénztárában vásárolhatók az éjszakai fürdőzés hetén.


A távolabbról érkező vendégeink úgy tudnak elővételes jegyet vásárolni, ha a éjszakai fürdőzés napján 19 óra előtt megváltják a jegyüket a pénztárban, majd egy vacsora vagy italt követően kényelmesen be tudnak jutni a fürdőzésre. Az elővételes jeggyel nem kell sorban állni, a kapunál kollégáink belépő órára váltják a jegyüket és biztosított a részvételük teltház esetén is.


Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét arra, hogy a fürdő házirendjének értelmében:
TILOS:
- a medencetérben étkezni és szeszesitalt fogyasztani;
- a Gyógyfürdő területére mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos;
- a medencékbe és azok környékére törékeny tárgyat (üveget, poharat, stb.) vagy bármely baleset, sérülés előidézésére alkalmas dolgot bevinni;
- úszómedencékben és a termálmedencékben ugrálni, fröcskölni, labdázni, a fürdőzők nyugalmát zavarni;
- a fürdő területén szemetelni, drogot fogyasztani;
- a közerkölcsöt, a közrendet sértő, a mások nyugalmát zavaró módon viselkedni.
- A szaunában és a szauna pihenőtérben étkezni és szeszesitalt fogyasztani tilos!

A fentiek bármelyikének megsértése esetén a vétkes személy időszakosan vagy – visszaeső személy esetében - véglegesen kitiltható a fürdő területéről, illetve eltiltható szolgáltatásai igénybevételétől.