.
.

Hírek - Éjszakai fürdőzések novemberben«Vissza

Tweet

2017. 10. 30., hétfő

Novemberben is két éjszakai fürdőzésre várjuk Vendégeinket: november 11-én és november 25-énA rendezvényen korlátozott számú vendéget tudunk fogadni!

Vendégeinket 20.30 órától éjfélig várjuk a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben. Az éjszakai fürdőzésre két külünböző belépőt árusítunk: az 1000 Ft-os belépővel a külső- és belső gyógymedencét, az uszodát és a tanmedencét látogathatják.

Az 1.500 Ft-os belépővel vendégeink a medencék mellett birtokba vehetik a szauna világunkat is, ahol kipróbálhatják a gőzszaunát, a rönkszaunát és az azt övező kertet, valamint a belső szauna térben található két finn szaunát, infra szaunát, a csobbanó medencét és a Kneipp taposót is.

Belépő:
1.500 Ft (fürdő+ szauna)
1.000 Ft (fürdő
)

Szauna szeánsz: 350 Ft/ fő/ szeánsz - fürdő+szauna belépővel vehető igénybeElővételes jegy a november 11-i éjszakai fürdőzésre november 6-tól vásárolható a fürdő pénztárában.

A távolabbról érkező vendégeink úgy tudnak elővételes jegyet vásárolni, ha az éjszakai fürdőzés napján 19 óra előtt megváltják a jegyüket a pénztárban, majd egy vacsora vagy italt követően kényelmesen be tudnak jutni a fürdőzésre. Az elővételes jeggyel nem kell sorban állni, a kapunál kollégáink belépő órára váltják a jegyüket és biztosított a részvételük teltház esetén is.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét arra, hogy a fürdő házirendjének értelmében:
TILOS:
- a medencetérben étkezni és szeszesitalt fogyasztani;
- a Gyógyfürdő területére mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos;
- a medencékbe és azok környékére törékeny tárgyat (üveget, poharat, stb.) vagy bármely baleset, sérülés előidézésére alkalmas dolgot bevinni;
- úszómedencékben és a termálmedencékben ugrálni, fröcskölni, labdázni, a fürdőzők nyugalmát zavarni;
- a fürdő területén szemetelni, drogot fogyasztani;
- a közerkölcsöt, a közrendet sértő, a mások nyugalmát zavaró módon viselkedni.
- A szaunában és a szauna pihenőtérben étkezni és szeszesitalt fogyasztani tilos!

A fentiek bármelyikének megsértése esetén a vétkes személy időszakosan vagy – visszaeső személy esetében - véglegesen kitiltható a fürdő területéről, illetve eltiltható szolgáltatásai igénybevételétől.

Várjuk Önöket szeretettel!