.
.

Hírek - Éjszakai fürdőzés december 9-én«Vissza

Tweet

2017. 11. 30., csütörtök

FRISSÍTVE! Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy függetlenül az uszoda technikai problémájától a december 9-i éjszakai fürdőzés megrendezésre kerül.  December 9-én éjszakai fürdőzésre várjuk Vendégeinket 20.30 órától éjfélig a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben. A rendezvényen korlátozott számú vendéget tudunk fogadni! 

Az éjszakai fürdőzésre két különböző belépőt árusítunk: az 1000 Ft-os belépővel a külső- és belső gyógymedencét, az uszodát és a tanmedencét látogathatják. Az 1.500 Ft-os belépővel vendégeink a medencék mellett birtokba vehetik a szauna világunkat is, ahol kipróbálhatják a gőzszaunát, a rönkszaunát és az azt övező kertet, valamint a belső szauna térben található két finn szaunát, infra szaunát, a csobbanó medencét és a Kneipp taposót is.

Belépő:

1.500 Ft (fürdő+ szauna) 

1.000 Ft (fürdő)

Szauna szeánsz: 350 Ft/ fő/ szeánsz - fürdő+szauna belépővel vehető igénybe

21.00 órától - Kabarés – gyümölcsös
21.30 órától - Sós-citromos
22.00 órától - Magyarország - olajos-teás-sós
22.30 órától - Mézes
23.00 órától - Russzia - OROSZ 

Elővételes jegy december 1-től vásárolható a fürdő pénztárában, december 9-én, 19 óráig.

A távolabbról érkező vendégeink úgy tudnak elővételes jegyet vásárolni, ha az éjszakai fürdőzés napján 19 óra előtt megváltják a jegyüket a pénztárban, majd egy vacsora vagy italt követően kényelmesen be tudnak jutni a fürdőzésre. Az elővételes jeggyel nem kell sorban állni, a kapunál kollégáink belépő órára váltják a jegyüket és biztosított a részvételük teltház esetén is.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét arra, hogy a fürdő házirendjének értelmében:

TILOS: - a medencetérben étkezni és szeszesitalt fogyasztani; - a Gyógyfürdő területére mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos; - a medencékbe és azok környékére törékeny tárgyat (üveget, poharat, stb.) vagy bármely baleset, sérülés előidézésére alkalmas dolgot bevinni; -  a termálmedencékben ugrálni, fröcskölni, labdázni, a fürdőzők nyugalmát zavarni; - a fürdő területén szemetelni, drogot fogyasztani; - a közerkölcsöt, a közrendet sértő, a mások nyugalmát zavaró módon viselkedni. - A szaunában és a szauna pihenőtérben étkezni és szeszesitalt fogyasztani tilos! A fentiek bármelyikének megsértése esetén a vétkes személy időszakosan vagy – visszaeső személy esetében - véglegesen kitiltható a fürdő területéről, illetve eltiltható szolgáltatásai igénybevételétől.

Várjuk Önöket szeretettel!