.
.

Hírek - Nyerjen egy autót!«Vissza

Tweet

2017. 12. 05., kedd

CSOBBANJON, TÖLTSÖN, NYERJEN!  Vásároljon legalább két belépőt a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben 2018. április 30-ig és legyen Öné egy tűzpiros SUZUKI CELERIO! Térjen vissza hozzánk és növelje esélyét a nyereményre.

Játék- és adatkezelési szabályzat: ITT

A Játékkal kapcsolatosan a www.komaromfurdo.hu/jatek oldalon megtalálható Játék- és adatkezelési szabályzat tekintendő teljes körű tájékoztatásnak. Az egyéb helyeken elhelyezett információk a fenti Játékszabályzattól eltérő értelmezéséért Szervezők mindennemű felelősségét kizárja.

A játék menete:

Jegyvásárlás az alábbi helyszíneken történhet:
a Brigetio Gyógyfürdőben vagy az alábbi szálláshelyeken: Thermál Hotel és Kemping, valamint a Solaris Kemping recepcióján (az apartmanház és a Komthermál Kft. saját tulajdonában vagy üzemeltetésében lévő faházak esetében értékesített fürdőbelépők esetén).


A Brigetio Gyógyfürdőben való jegyvásárlás esetében:

1. lépés – jegyvásárlás:
Amennyiben a játékos 2017. december 6. és 2018. április 30-a között egy blokkon minimum 2 darab belépőjegyet vásárol a Brigetio Gyógyfürdőbe, úgy a pénztárnál játékszelvényt kap a pénztárostól. A számlán szereplő minden második belépőjegy után egy játékszelvény tölthető ki. A pénztártól való távozás után a játékszelvény utólagos kiadására nincs mód.

A játékban az alábbi jegytípusok vesznek részt:

KÉRJÜK, HOGY VÁSÁRLÁS ELŐTT FONTOLJA MEG, HOGY MILYEN JEGYTÍPUST SZERETNE VÁSÁROLNI! A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN NEM ÁLL MÓDUNKBAN VÁLTOZTATNI A JEGYTÍPUSON. A pénztártól való távozás után a játékszelvény utólagos kiadására nincs mód.

Felnőtt napi belépőjegy, Nyugdíjas és diák belépőjegy, Fürdőbelépő 17 órától, Fürdőbelépő 2 óra időtartamra, Fürdő+szauna belépőjegy, Fürdő+szauna nyugdíjas, diák belépőjegy, Fürdő+szauna belépőjegy 17.00 órától, Szauna belépő (fürdőbelépő nélkül), Szauna belépő (éves bérlettel, vagy belépővel), valamint az alábbi szálláshelyeken értékesített belépők: Thermál Hotel és Kemping, Solaris Kemping és Apartmanház, a Komthermál Kft. tulajdonában vagy üzemeltetésében lévő faházak.

A Brigetio Gyógyfürdő uszodája technikai okokból 2017. november 30 óta a zárva tart. A játék kezdetekor az újranyitás időpontja még nem előrelátható, de a játék menetét mindez nem befolyásolja. Az uszoda zárva tartása alatt érvényben lévő jegyek közül az alábbiak vesznek részt a játékban:

zárvaFelnőtt napi belépőjegy, zárvaNyugdíjas és diák belépőjegy, zárvaFürdőbelépő 17 órától, zárvaFürdőbelépő 2 óra időtartamra, zárvaFürdő+szauna belépőjegy, zárvaFürdő+szauna nyugdíjas, diák belépőjegy, zárvaFürdő+szauna belépőjegy 17.00 órától, valamint változatlan árakon, Szauna belépő (fürdőbelépő nélkül), Szauna belépő (éves bérlettel, vagy belépővel), valamint az alábbi szálláshelyeken értékesített belépők: Thermál Hotel és Kemping, Solaris Kemping és Apartmanház, a Komthermál Kft. tulajdonában vagy üzemeltetésében lévő faházak.

A Kisalföld Kuponfüzetben található kuponnal vásárolt jegyekkel, illetve Bors, Bors Extra, Blikk lapokban megjelent hirdetésekkel vásárolt kedvezményes árú jegyek, valamint a Partnerkedvezményes jegyek nem vesznek részt a játékban.


2. lépés – játékszelvény kitöltése:
A játékszelvényt a Játékosnak olvashatóan és hiánytalanul kell kitöltenie, majd a játékszelvényről le kell választani az igazoló szelvényt.

Az igazolószelvényt a blokkal együtt meg kell őriznie a sorsolásig, esetlegesen a nyeremény átvételéig. A játékszelvény hátoldalán a csillaggal jelölt részek kitöltése kötelező.

3. lépés – a játékszelvény bedobása:
A kitöltött játékszelvényt a Brigetio Gyógyfürdőben kihelyezett nyereménydobozba kell bedobni legkésőbb 2018. április 30., 20.00 óráig.
Nyertes szelvény esetén a Játékos a blokk és az igazolószelvény átadásával, valamint személyazonosságának igazolásával tudja igazolni a nyereményre való jogosultságát.


Az alábbi szálláshelyeken -Thermál Hotel és Kemping, valamint a Solaris Kempingben vásárolt fürdőbelépők esetén:

1. lépés – jegyvásárlás:
A vendég a fent megjelölt szálláshelyeken töltött éjszakák számával megegyező számú fürdőbelépőt kap, amelyet egy fürdőbelépő óra tartalmaz. 2 fürdőbelépőnként 1 játékszelvényt kapnak a vendégek, amelyet az illetékes recepción, a bejelentkezéskor a recepciós átad a vendégnek. A vendég az átvételt aláírásával igazolja. A játék 2017. december 6-án kezdődik, a szállóvendégek esetében a december 6-án érkező vendégek kapnak először játékszelvényt.

A vendégek az érkezéskor megkapják a játékszelvényt, de kitölteni és bedobni azt követően tudják, ha rendezték számlájukat.


2. lépés – játékszelvény kitöltése:
A játékszelvényt a Játékos olvashatóan és hiánytalanul kitölti, majd leválasztja a játékszelvényről az igazoló szelvényt, amelyet a szálláshelyen kibocsátott számlával együtt meg kell őriznie a sorsolásig, esetlegesen a nyeremény átvételéig.

 

Nyertes szelvény esetén a Játékos a számla és az igazolószelvény átadásával, valamint személyazonosságának igazolásával tudja igazolni a nyereményre való jogosultságát.

3. lépés - Bedobás
A kitöltött játékszelvényt a Brigetio Gyógyfürdőben kihelyezett nyereménydobozba legkésőbb 2018. április 30., 20.00 óráig kell bedobni.

Ki vehet részt a játékban?
- minden 18. életévét betöltött természetes személy, aki
- a játék időtartama alatt egy blokkon/ számlán minimum 2 belépőt vásárol a Brigetio Gyógyfürdőbe és
- a játékszelvényt hiánytalanul és olvashatóan tölti ki.
- Kizárólag 18 éven felüli vendégek vehetnek részt a játékban, amennyiben a vásárolt belépők közül az egyik diákbelépő, de a vásárló 18 év felett van, úgy részt vehet a játékban.
- Két darab diákjegy vásárlásakor abban az esetben vehet részt a vendég a játékban, ha legalább egyikük betöltötte már a 18. életévét.

Ki nem vehet részt a játékban?

- a Komthermál Kft. alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1. § [1] 1.), és
- a Juvarea Kft.alkalmazottjai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1. § [1] 1.), továbbá
- nem természetes személyek, valamint
- 18. életévüket be nem töltött természetes személyek,
- akik nem fogadják el a nyeremény- és adatkezelési szabályzat rendelkezéseit.

A játékszelvény kizárólag a blokkal/számlával és az ellenőrző szelvénnyel együttesen érvényes. A Thermál Hotel és Kemping, valamint a Solaris Kemping, Apartmanház és a Komthermál Kft. saját tulajdonában vagy üzemeltetésében lévő faházak esetében a vendégek a Thermál Hotel, illetve a Solaris Kemping recepcióján kapják meg a játékszelvényüket.

A Játékban csak akkor vehet részt a Játékos, ha valamennyi adatát megadta. A játékban való részvétellel a játékos elfogadottnak tekinti a szabályzatot és hozzájárul az abban megfogalmazottak szerint a személyes adatai kezeléséhez.

A játék időtartama: 2017. december 6. - 2018. április 30.

A sorsolásra 2018. május 10-én, 10 órakor kerül sor az Szervező székhelyén.