.
.

Hírek - Indul a bérletárusítás!«Vissza

Tweet

2017. 12. 15., péntek

December 18-tól indul a bérletárusítás. Kedves Bérletes és Leendő Bérletes Vendégeink a fürdő pénztárában tudják megvásárolni a 2018-as évre szóló bérleteiket, kérjük, hogy a bérletvásárlás előtt olvassák el az alábbiakat:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018-ban az uszoda tetejének tervezett felújítása miatt az uszoda huzamosabb ideig zárva tart majd, ezért éves fürdő és éves kombinált fürdő-szauna bérletet nem árusítunk! 

A féléves fürdőbérlet, illetve a féléves kombinált fürdő-szauna bérlet kizárólag 2018. első félévére váltható és 2018. június 30-ig használható fel.

A 10, 30, illetve 90 alkalmas fürdőbérleteink vásárlása esetében az esetleges zárva tartás idejére pénzvisszatérítés nem igényelhető. Ezen bérleteinket 2018. december 31-ig használhatják fel.

Amennyiben az uszoda tetejének felújítása érintené a féléves fürdő, illetve a féléves kombinált fürdő-szauna bérletek felhasználását, úgy ezen bérlettel rendelkező Vendégeinknek az érintett időszakra (az óra leadása ellenében) visszatérítjük a bérlet időarányos részét.

Várjuk Önöket szeretettel 2018-ban is!

Üdvözlettel
a Brigetio Gyógyfürdő vezetősége