.
.

Hírek - Gyakran ismételt kérdések«Vissza

Tweet

2022. 01. 02., vasárnap

komáromi Brigetio Gyógyfürdő látogatása az alábbi feltételekhez kötött:

A kedvezményekre való jogosultságot igazolvánnyal szükséges igazolni - lakcímkártya+ személyi, nyugdíjas, diák. Külföldi nyugdíjasok esetében a kedvezményt 65 éves kortól biztosítjuk.
• Diákjegy vásárlása 7 éves kortól kötelező. Diákbelépő 25 éves korig vásárolható érvényes diákigazolvány felmutatását követően. Gyermek regisztrációs díj 2023. április 1-től kötelező 3 és 6,99 év között.
• Az állandó és ideiglenes lakcímmel rendelkező komáromi lakosok egyaránt jogosultak a komáromiakra vonatkozó kedvezményekre.
• Fürdőbelépő 2 óra időtartamra: kizárólag munkanapokon kerül értékesítésre, 16.45 óráig. A kapun való belépéstől számolva 2 órán át érvényes. Időtúllépés esetén pótdíjat számolunk fel: az első 10 perc - 200 Ft, ezt követően minden megkezdett 10 perc - 100 Ft. Kiemelt napokon sem váltható: 2023. 01. 01., 03. 15., 04. 07–10., 05.01., 05.27-29., 08. 19–20., 10.21-23., 11.01., 12. 26-31. Változtatás jogát fenntartjuk, módosításokat a www.komaromfurdo.hu oldalon tesszük közzé./ 
• Áraink forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák. 
• A beléptető óra elvesztése esetén 2.000 Ft térítési díj fizetendő.

BÉRLETESEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK:

- Az érvényben lévő szabályok minden vendégre egyaránt vonatkoznak.


- Leendő bérletes vendégeink ITT tudnak tájékozódni: http://www.komthermal.hu/arak/berletek

Gyógyászat:
-A gyógyászati részlegen MINDENKI SZÁMÁRA kötelező a maszkviselés!

- a gyógyászaton készpénzes és kártyás fizetésre is van lehetőség

FIZETÉSI MÓDOK a Brigetio Gyógyfürdőben:

készpénz, bankkártya, Brigetio Gyógyfürdő ajándékkártya, SZÉP Kártya, ERZSÉBET-utalvány Plusz Kártya - ajándékutalvány és rekreáció zseb

14 éven aluli gyermekek: 

- A 14 ÉV ALATTI GYERMEKEK RÉSZÉRE A KÜLSŐ ÉS BELSŐ TERMÁLVIZES MEDENCÉK HASZNÁLATA EGÉSZSÉGÜGYI OKOK MIATT TILOS!

- A szaunavilágot 14 év alatti gyermek nem használhatja.

Pénztár nyitvatartás:

minden nap 9 és 19.00 óra között

Éjszakai fürdőzések alkalmával a jegyárusítás (nem elővételes) 20 és 20.30 óra között kezdődik, miután az utolsó, nappali vendég is elhagyta a fürdő területét. 

Éjszakai fürdőzés:

Elővételes jegyek (a nyári időszak kivételével) - korlátozott számban - személyesen a fürdő pénztárában vásárolhatók legkésőbb az éjszakai fürdőzés napján, 19 óráig. 19 óra után elővételes jegy megváltására nincs mód!  Éjszakai fürdőzések alkalmával a jegyárusítás (nem elővételes) 20 és 20.30 óra között kezdődik, miután az utolsó, nappali vendég is elhagyta a fürdő területét. A távolabbról érkező vendégeink úgy tudnak elővételes jegyet vásárolni, ha a éjszakai fürdőzés napján 19 óra előtt megváltják elővételes jegyüket a pénztárban, majd egy vacsorát vagy italt követően kényelmesen be tudnak jutni a fürdőzésre. Az elővételes jeggyel nem kell sorban állni, a kapunál kollégáink belépő órára váltják a jegyüket és biztosított a részvételük teltház esetén is. alkalmával a jegyárusítás 20 és 20.30 óra között kezdődik, miután az utolsó, nappali vendég is elhagyta a fürdő területét.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a belső térben megrendezett éjszakai fürdőzések alkalmával korlátozott számú vendéget tudunk fogadni, TELTHÁZ esetén az épület előtt várakozó vendégeinket sem áll módunkban beengedni! Elővételes jegyek - KORLÁTOZOTT SZÁMBAN - személyesen a fürdő pénztárában az éjszakai fürdőzés napján 19 óráig vásárolható.

Medencében meddig maradhatok?

A medencékben vendégeink legtovább 19.45-ig tartózkodhatnak, a Gyógyfürdő területét mindenki köteles külön felszólítás nélkül 20.00-ig elhagyni.

BERMUDA TILALOM:

A Brigetio Gyógyfürdő szauna világában tilos bermuda nadrágban tartózkodni! A tilalom a zsebes és zseb nélküli, rövidebb és hosszabb változatra is vonatkozik.

Szaunavilág:

A szaunában a férfiak és a nők által használható részek nem különülnek el. 

A szaunavilág területéről szaunalepedőt elvinni tilos.

A szaunavilágot 14 év alatti gyermek nem használhatja.

Fürdőruhamentes szauna:

Heti két napon – kedd és vasárnap – a szaunavilág kizárólag fürdőruhamentesen vehető igénybe!

Az alábbiakban néhány fontos szabályt és információt gyűjtöttünk össze:


• A szaunák, a csobbanó medence és a zuhany kedden és vasárnap kizárólag fürdőruha mentesen használható.
• A pihenőtérben, közlekedő térben, pihenőágyakon az intim testrészek eltakarása kötelező.

A pénztárban kölcsönözhető, illetve vásárolható szaunalepedő. A szauna lepedőt használat után a szauna térben kihelyezett gyűjtő kosarakba kérjük bedobni.
• Saját törölköző, illetve egyéb szaunázáshoz való textília is használható.
• •A szaunavilágot 14 éven aluli gyermekek nem látogathatják! Fokozottan felhívjuk a szülők figyelmét arra, hogy kedden és vasárnap FÜRDŐRUHAMENTES a szaunavilág.
• A szauna világban fotó vagy egyéb felvétel készítése tilos! A Komthermál Kft. reklámcélokra fotó, illetve videó felvételt készíthet, de ezt minden esetben előre jeleznie kell a vendégeknek. 

Ajándékutalvány

További információ: http://www.komthermal.hu/arak/ajandekutalvany

További információ: Brigetio Gyógyfürdő házirend és  szaunavilág házirend

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a belépőjegy megvásárlásával a fürdő és a szaunavilág házirendjét minden vendég elfogadja és kötelezettséget vállal azoknak betartására!