.
.

Hírek - Gyakran ismételt kérdések«Vissza

Tweet

2022. 01. 02., vasárnap

komáromi Brigetio Gyógyfürdő látogatása az alábbi feltételekhez kötött:

BÉRLETESEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK:

- Az érvényben lévő szabályok minden vendégre egyaránt vonatkoznak.


- Leendő bérletes vendégeink ITT tudnak tájékozódni

Gyógyászat:
-Gyógyászati részleg, az orvosi rehabilitáció céljából, társadalombiztosítási támogatással igénybe vehető gyógyászati szolgáltatások és fizikoterápia körébe tartozó ellátások a betegek számára védettségi igazolvány nélkül is igénybe vehetők, ők kizárólag a gyógyászati részleget látogathatják.
-Gyógyászati szolgáltatás kötelező testhőmérséklet ellenőrzés kitöltése mellett vehető igénybe
-A gyógyászati részlegen MINDENKI SZÁMÁRA kötelező a maszkviselés!

- a gyógyászaton készpénzes fizetésre van lehetőség

FIZETÉSI MÓDOK a Brigetio Gyógyfürdőben:

készpénz, bankkártya, Brigetio Gyógyfürdő ajándékkártya, SZÉP Kártya - mindhárom zseb, ERZSÉBET-utalvány Plusz Kártya - ajándékutalvány és rekreáció zseb

14 éven aluli gyermekek: 

- A 14 ÉV ALATTI GYERMEKEK RÉSZÉRE A KÜLSŐ ÉS BELSŐ TERMÁLVIZES MEDENCÉK HASZNÁLATA EGÉSZSÉGÜGYI OKOK MIATT TILOS!

- A szaunavilágot 14 év alatti gyermek nem használhatja.

Pénztár nyitvatartás:

minden nap 9 és 19.00 óra között, nyári nyitvatartás idején 8 és 19 óra között.

Éjszakai fürdőzések alkalmával a jegyárusítás (nem elővételes) 20 és 20.30 óra között kezdődik, miután az utolsó, nappali vendég is elhagyta a fürdő területét. 

Éjszakai fürdőzés:

Elővételes jegyek (a nyári időszak kivételével) - korlátozott számban - személyesen a fürdő pénztárában vásárolhatók legkésőbb az éjszakai fürdőzés napján, 19 óráig. 19 óra után elővételes jegy megváltására nincs mód!  Éjszakai fürdőzések alkalmával a jegyárusítás (nem elővételes) 20 és 20.30 óra között kezdődik, miután az utolsó, nappali vendég is elhagyta a fürdő területét. A távolabbról érkező vendégeink úgy tudnak elővételes jegyet vásárolni, ha a éjszakai fürdőzés napján 19 óra előtt megváltják elővételes jegyüket a pénztárban, majd egy vacsorát vagy italt követően kényelmesen be tudnak jutni a fürdőzésre. Az elővételes jeggyel nem kell sorban állni, a kapunál kollégáink belépő órára váltják a jegyüket és biztosított a részvételük teltház esetén is. alkalmával a jegyárusítás 20 és 20.30 óra között kezdődik, miután az utolsó, nappali vendég is elhagyta a fürdő területét.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a belső térben megrendezett éjszakai fürdőzések alkalmával korlátozott számú vendéget tudunk fogadni, TELTHÁZ esetén az épület előtt várakozó vendégeinket sem áll módunkban beengedni! Elővételes jegyek - KORLÁTOZOTT SZÁMBAN - személyesen a fürdő pénztárában az éjszakai fürdőzés napján 19 óráig vásárolható.

Medencében meddig maradhatok?

A medencékben vendégeink legtovább 19.45-ig tartózkodhatnak, a Gyógyfürdő területét mindenki köteles külön felszólítás nélkül 20.00-ig elhagyni.

BERMUDA TILALOM:

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2017. január 9-től a Brigetio Gyógyfürdő szauna világában tilos bermuda nadrágban tartózkodni! A tilalom a zsebes és zseb nélküli, rövidebb és hosszabb változatra is vonatkozik.

Szaunavilág:

A szaunában a férfiak és a nők által használható részek nem különülnek el. 

A szaunavilág területéről szaunalepedőt elvinni tilos.

A szaunavilágot 14 év alatti gyermek nem használhatja.

Fürdőruhamentes szauna:

Követve az egészséges szaunakultúra szabályait, 2017 februárjától heti két napon – kedd és vasárnap – a szaunavilág kizárólag fürdőruhamentesen vehető igénybe! További információ itt

Ajándékutalvány

További információ: http://www.komthermal.hu/arak/ajandekutalvany

 

További információ: Brigetio Gyógyfürdő házirend és  szaunavilág házirend

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a belépőjegy megvásárlásával a fürdő és a szaunavilág házirendjét minden vendég elfogadja és kötelezettséget vállal azoknak betartására!