.
.

Hírek - Átadtuk a nyereményautót«Vissza

Tweet

2018. 05. 18., péntek

2018. május 10-én kisorsoltuk a Brigetio Gyógyfürdő Csobbanjon, töltsön, nyerjen! nyereményjátékának nyertesét. Levente, komáromi lakos egy tűzpiros Suzuki Celerio személygépkocsival gazdagodott. Az egész család visszajáró vendége a fürdőnek, így a játékban több szelvénnyel is részt vettek, volt olyan is, amit figyelmetlenségből kidobtak. Így a nyertes boldogsága mellé némi izgalom is párosult, hiszen kérdéses volt, hogy megtalálja-e a nyertes szelvényhez tartozó blokkot és az ellenőrző szelvényt, mivel ezek hiányában az autót nem adhatjuk át.

A szerencse azonban sokszorosan a család mellé szegődött, hiszen nem Levente volt az első, akit kisorsoltunk. Az első kihúzott nyertes hiányosan töltötte ki a szelvényt, így az ő szelvénye érvénytelen volt, ekkor - a szabályzat értelmében – a pótnyertesek kerülnek sorra. Levente volt az első a pótnyertesek sorában. A szükséges blokkot és ellenőrző szelvényt is megtalálták, így már nem volt akadálya, hogy május 18-án átadjuk nyereményét. A boldog nyertes családja körében érkezett az átadóra, ahol elmondták, hogy külön öröm számukra, hogy hosszú hétvége következik, így lesz alkalmuk összeszokni a nyereménnyel.

Fotók az átadóról: ITT

2017. december 6. és 2018. április 30-a között zajlott a komáromi Brigetio Gyógyfürdő. A játék időszaka alatt több mint 20.000 játékszelvény került a vendégekhez, akik legalább két, meghatározott típusú belépő vásárlása esetén kaptak játékszelvényt. A tűzpiros SUZUKI CELERIO a játék kezdete óta a fürdő főépülete előtt várja gazdáját.

Fotók a sorsolásról: ITT

A sorsolásról ITT olvashatnak.