.
.

Hírek - Strandok éjszakája július 27.«Vissza

Tweet

2018. 07. 06., péntek

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére ismét megrendezésre kerül a Strandok Éjszakája július 27-én, pénteken. A Brigetio Gyógyfürdő zenés éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit, akik a kültéri úszó- és élménymedencéket + családi csúszdát próbálhatják ki 20.30 órától éjfélig.  22 órától tűzzsonglőr bemutatóval készülünk.

Belépő: 1.500 Ft.

Zene: Dj. GROSSO

A nyári éjszakai fürdőzések alkalmával a szaunavilág, a belső úszó- és tanmedence, valamint a bel- és kültéri gyógymedencék nem használhatók.

A nyári éjszakai fürdőzések alkalmával elővételes jegyet nem árusítunk. A jegyárusítás előreláthatólag 20.15 óra körül kezdődik. Az éjszakai fürdőzésre érkező vendégeket azt követően tudjuk beengedni, miután az összes, nappali jeggyel rendelkező vendég elhagyta a fürdő területét.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét arra, hogy a fürdő házirendjének értelmében:
TILOS:
- a medencében étkezni és szeszesitalt fogyasztani;
- a Gyógyfürdő területére mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos;
- a medencékbe és azok környékére törékeny tárgyat (üveget, poharat, stb.) vagy bármely baleset, sérülés előidézésére alkalmas dolgot bevinni;
- úszómedencékben és a termálmedencékben ugrálni, fröcskölni, labdázni, a fürdőzők nyugalmát zavarni;
- a fürdő területén szemetelni, drogot fogyasztani;
- a közerkölcsöt, a közrendet sértő, a mások nyugalmát zavaró módon viselkedni.

A fentiek bármelyikének megsértése esetén a vétkes személy időszakosan vagy – visszaeső személy esetében - véglegesen kitiltható a fürdő területéről, illetve eltiltható szolgáltatásai igénybevételétől.