.
.

Hírek - Bérletárak 2020«Vissza

Tweet

2019. 12. 05., csütörtök

Tájékoztatjuk kedves régi és leendő bérletes Vendégeinket, hogy a Brigetio Gyógyfürdő 2021. évre szóló fürdő- és szaunabérleteit 2020. december 9-től tudják megvásárolni a fürdő pénztárában. A bérletek ára nem emelkedik, változatlan áron vásárolhatják meg kedves vendégeink.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy az alábbi tájékoztatót és nyilatkozatot a bérletvásárlás előtt figyelmesen olvassák el!

A Brigetio Gyógyfürdő bérletei a tájékoztató feltételei mellett  és az  alábbi nyilatkozat kitöltését követően vásárolhatók meg!

 

A nyilatkozat itt érhető el: TÁJÉKOZTATÓ+NYILATKOZAT

A bérletvásárlás felgyorsítása érdekében a nyilatkozatot kitöltve is magukkal hozhatják vendégeink. Köszönjük!

 

 

 

 

• A Brigetio Gyógyfürdő 2021. évre vonatkozó éves bérlete annak tudatában vásárolható meg a Komthermal Kft-től, hogy amennyiben a fürdő területén található fedett uszoda tetőszerkezete a 2020. év folyamán átépítésre kerül, úgy a fedett uszoda az év folyamán huzamosabb ideig nem lesz a vendégek számára igénybe vehető. A bérletet megvásárló vendég tudomásul veszi, hogy a 2021. évi éves bérlet árából a fedett uszoda használatának hiánya esetén kompenzáció, árleszállítás nem igényelhető.
• A bérletek megvásárlásakor 2.000 Ft kaució fizetendő, amely a bérlet lejáratakor a beléptető óra pénztárba történő leadásakor kerül visszafizetésre.
• A bérleteket 2021. december 31-ig használhatják fel.
• A bérletek csak a fürdő nyitvatartási napjain használhatóak!
• *Diákbérlet 25 éves korig vásárolható érvényes diákigazolvány felmutatását követően.
• Áraink forintban értendők és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
• Érvényes 2019. december 9-től visszavonásig.

Kellemes fürdőzést kívánunk!