.
.

Hírek - Vásároljon utalványt!«Vissza

Tweet

2020. 04. 29., szerda

Az utalvány 2021.december 31-ig érvényes és elég a felhasználáskor eldöntenie, hogy mire szeretné költeni. Az ajándékutalvány személyes kontaktus nélkül is megvásárolható. Bizonytalan az időpontban, de már szívesen foglalkozna a nyaralás, kikapcsolódás gondolatával? Válassza a komáromi Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványát, amely fürdő-, szauna- és szállásszolgáltatásra is használható!

Az ajándékutalványt postai úton tudjuk kiküldeni, kérjük, előzetes egyeztetésre vegye fel velünk a kapcsolatot a komthermal@komthermal.hu e-mail címen. Az e-mailben kérjük adja meg nevét, címét, amelyre a számlát kiállíthatjuk, az ajándékutalvány értékét, illetve a postacímét (amennyiben eltér a számlázási címtől), ahová az utalványokat küldhetjük. Egy egyeztetést követően elküldjük Önnek, hogy milyen számlaszámra várjuk az ajándékutalvány + a postai költség összegét. Az utalást követően postázzuk az utalványokat.

Az ajándékutalvány SZÉP KÁRTYÁVAL is fizethető!

FONTOS TUDNIVALÓK

*  A Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványa 1000 Ft címletekben kapható

* Az utalványból pénzt vissza nem adunk és pénzre nem váltható. Az  utalvány értéke nem bontható meg, nem lehet két különböző időpontban felhasználni.

*Az utalványt a beváltáskor le kell adni a pénztárosnak.

*Az ajándékutalvány az éjszakai fürdőzésre is beváltható.

A 2020-as ajándékutalványok 2021. december 31-ig érvényesek.