.
.

Hírek - Újranyitás? Mikor?«Vissza

Tweet

2020. 05. 01., péntek

Kedves Vendégeink! Sokan kérdezik, hogy május 4-t követően mikor nyitunk. A kérdés bennünket is foglalkoztat, vizsgáljuk a lehetőségeinket. A jelenlegi helyzetre nincs gyakorlat. A nyitás nem csak lehetőség, hanem felelősség is. Az Önök és munkatársaink egészsége az első. Szeretnénk már holnap kinyitni a kapukat, fogadni a vendégeket s folytatni a mindennapjainkat úgy, ahogy azt megszoktuk. De ez nem lehetséges.

Az élet nem ott folytatódik majd, ahol a kényszerű leállás előtt abbamaradt. A bezáráskor a túlélésre rendezkedtünk be, költségtakarékos üzemmódra álltunk át és legfontosabb feladatunknak azt tartottuk és tartjuk, hogy kollégáink munkahelyét megőrizzük. Így a kényszerű leállást nem használhattuk arra, hogy nagy volumenű felújításba kezdjünk, hiszen tartalékainkat felélve, a munkahelyek megtartását kell biztosítani. A munkaidő- és a fizetéscsökkentés bennünket is érint, így a strandrészünk felkészítése sem tud olyan ütemben folyni, ahogy az általában zajlani szokott. Ha az élet a rendes kerékvágásában folytatódna, még néhány hétig akkor is zárva maradna a strandrészünk.
Jelenleg mérlegelnünk kell, hogy a részleges nyitás milyen feladatokkal jár, milyen feltételeket kell biztosítanunk, mekkora költségeket eredményez, ez pedig nem megy egyik pillanatról a másikra.

Köszönöm kollégáim kitartó munkáját, hogy minden nehézség ellenére azon dolgoznak, hogy a fürdőt felkészítsük az Önök fogadására!

Önöknek, köszönjük a türelmüket, megértésüket! A magyarországi fürdőket váratlanul érte az újranyitás lehetősége, az elmúlt hetek információi alapján mindez fel sem merült. Ahhoz, hogy egy fürdő újra üzemeljen, nem elég egy gombot megnyomni, a felkészülés akár több hetet is igénybe vehet. Segítsék a magyarországi fürdőket azzal, hogy türelemmel várják a nyitás feltételeinek megteremtését és fogadják megértéssel, ha a fürdők nem tudják az első pillanattól azt biztosítani, amit Önök a kényszerű zárvatartás előtt megszoktak.

Köszönjük megértésüket!

Üdvözlettel

Radics Török Tímea
ügyvezető