.
.

Hírek - Nyitás május 29!!«Vissza

Tweet

2020. 05. 28., csütörtök

HURRÁ, NYITUNK!
A komáromi Brigetio Gyógyfürdő 2020. május 29-től nagy szeretettel várja kedves vendégeit! Mindannyiuk egészségének megóvása érdekében a fürdő házirendjét újabb szabályokkal egészítettük.  A SZABÁLYZAT ITT ÉRHETŐ EL. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Brigetio Gyógyfürdőbe való belépéssel és a belépő megvásárlásával elfogadják a házirendet és annak kiegészítését és kötelezettséget vállalnak annak betartására.

Az elérhető szolgáltatások a következők:
- kültéri úszómedence
- élménymedence, élményelemek nélkül, kizárólag a csúszdák használatával
- kültéri mosdók
- kültéri öltözők (öltözőcsigák)
- napozóágy kölcsönzés
- a strandon található, korlátozott számú értékmegőrző –a péztárnál igényelni kell 1.000 Ft kaució ellenében egy e-kulcsot, ennek, valamint 200 Ft-os érmének a használatával tudja igénybe venni a szolgáltatást

A Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlása alapján NEM HASZNÁLHATÓK: a bel- és kültéri gyógymedencék, valamint az úszómedence, valamint a tanmedence.

Nem használhatók továbbá:
- beltéri öltözők
- beltéri zuhanyzók, mosdók
- szekrények
- szaunavilág

A gyermekmedence és pancsoló 2020. május 29-től még nem használható, de néhány napon belül, a karbantartási munkálatok befejezését követően ezt a medencét is üzembe helyezzük.

Bejárat, parkoló – fontos változás!!!
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a fürdő épületének megközelítését folyamatban lévő építkezési munkálatok nehezítik. Kérjük, hogy a lezárt részeket kerüljék el, és csak a kijelölt úton haladjanak. A parkoló egy része építkezési munkálatok miatt szintén lezárásra került. A Solaris Kemping előtti oldal zavartalanul használható. Az építkezési munkálatok a fürdőtől függetlenül, önkormányzati területen zajlanak. A munkálatok átütemezésére nem volt lehetőség, a vírushelyzet miatti zárvatartás ideje alatt nem volt megoldható. Kérjük, hogy a parkoló telítettsége esetén használják a Bem József utcai parkolót (egykori Fesztiválplacc) a Thermál Hotel épületénél kell balra fordulni, kb. 250 m-re a hoteltől, bal oldalon található a parkoló.

Nyitás előtti bérlettel rendelkező vendégeink 2020. június 1-től használhatják bérleteiket.