.
.

Hírek - Éves bérletesek - kompenzáció«Vissza

Tweet

2020. 06. 25., csütörtök

Tájékoztatjuk az éves bérlettel rendelkező vendégeinket, hogy a COVID19 járvány miatti kényszerű zárvatartás miatt az alábbi kompenzációs lehetőségek közül választhatnak:

- kérhetik a 2021-es éves bérlet árából a 2020. évben kiesett időszaknak megfelelő összeg jóváírását
vagy
- kérhetik, a 2020. évben kiesett időszak pénzbeli visszatérítését

Köszönjük, ha úgy döntenek, hogy nem kívánnak élni a fenti lehetőségekkel és ezzel segítik a Brigetio Gyógyfürdőt!

Bérlet típusa

visszajáró összeg

komáromi bérletes

visszajáró összeg 

Éves fürdőbelépő- bérlet felnőtt

49.190 Ft

43.210 Ft

Éves fürdőbelépő- bérlet nyugdíjas/ diák

28.110 Ft

23.685 Ft

Nyitvatartás előtti éves bérlet - felnőtt

44.510 Ft

44.510 Ft

Nyitvatartás előtti éves bérlet - nyugdíjas/ diák

29.670 Ft

29.670 Ft

Vendégeinknek legkésőbb 2020. július 31., 12 óráig nyilatkozniuk kell, hogy élni kívánnak-e a fenti lehetőségekkel és, ha igen, melyikkel.

A nyilatkozatok a fürdő pénztárában is elérhetőek, de a honlapunkról is letölthető.

- Felhívjuk figyelmét, hogy a lapon két nyilatkozat található, az elszámolás csak mindkét nyilatkozat kitöltését és aláírását követően valósulhat meg.
- A nyilatkozat megtételének határideje 2020. július 31., 12 óra.

- Amennyiben a jóváírást választja vagy eltekint a kompenzációtól, úgy a nyilatkozatot a Brigetio Gyógyfürdő pénztárában kell leadni.
- MEGHATALMAZÁS ESETÉN: Amennyiben nem tud ügyében személyesen eljárni, úgy meghatalmazhat valakit. Kérjük, hogy ebben az esetben mindkét nyilatkozatot a bérlet tulajdonosa töltse ki és írja alá, ezeket és a két tanú által aláírt meghatalmazást hozza magával. Kérjük, hogy a meghatalmazás az alábbi adatokon kívül más adatot NE tartalmazzon: meghatalmazó neve, címe, születési ideje, helye, meghatalmazott neve, címe, születési ideje, helye, tanúk neve, címe valamint, hogy a meghatalmazott az ön nevében eljárhat a a járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. évre megváltott bérletek további felhasználásával kapcsolatos nyilatkozat Társaságunkhoz való leadása és bérlettulajdonosok kompenzációja kapcsán.
Meghatalmazás esetén az alábbi tájékoztatón található nyilatkozat is kitöltendő mind a meghatalmazott, mind a tanúk által: Adatkezelési tájékoztató a járványügyi helyzetből adódóan fel nem használt bérletekkel kapcsolatos meghatalmazással megvalósított adatkezelésekhez (pénztárban elérhető, honlapról letölthető)

- Amennyiben a pénzbeli visszatérítést választotta, úgy a nyilatkozattal együtt a Komthermál Kft. központi irodájában (Thermál Hotel épülete, 2900 Komárom, Táncsics Mihály utca 38.) az alábbi időpontokban történik a pénzvisszatérítés: K-Cs: 8-15 óra között, ebédszünet 12-12.30
- A nyilatkozat aláírását követően nincs módosítási lehetőség.

- Amennyiben 2020. július 31., 12 óráig a bérlettulajdonos nem nyilatkozik a kompenzációval kapcsolatban, úgy a kompenzációra való jogosultsága elveszik.