.
.

Hírek - Tájékoztató bérleteseknek«Vissza

Tweet

2021. 07. 08., csütörtök

Tisztelt Bérletes Vendégünk!

2021. május 12-től újra fogadhat vendégeket a komáromi Brigetio Gyógyfürdő. 2021. július 3-tól már védettségi igazolvány nélkül is látogatható a fürdő. Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy a 2020. november 11 és december 31. közötti ideiglenes zárvatartás miatti időszak kompenzációja a következők szerint történik:

- Éves bérlettel rendelkező vendégeink esetében az első belépéskor a zárvatartás 51 napjával meghosszabbításra kerül a bérlet érvényessége, de legkésőbb 2021. december 31-ig használható fel, további hosszabbításra nincs lehetőség. A bérletük érvényességét a pénztárban tudják meghosszabbíttatni.
- Amennyiben Ön nem tudja felhasználni a bérletet, úgy lehetőség van a bérlet átruházására. Kérjük, hogy amennyiben ezt a lehetőséget választaná, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:
tel.: +36-34-540-426, e-mail: komthermal@komthermal.hu

- Alkalmas bérlettel rendelkező vendégeink esetében a bérletek érvényessége 2021. december 31-ig meghosszabbításra kerül.

Felhívjuk a nyitvatartás előtti bérlettel rendelkező vendégeink figyelmét, hogy az első belépést megelőzően a pénztár nyitvatartási idejében (minden nap 9 és 19 óra között) meg kell hosszabbítatniuk az órájuk érvényességét, enélkül nem tudnak belépni a fürdőbe.

Kérjük, gondoskodjon bérlete meghosszabbításáról!