.
.

Hírek - Május 10-től nyit a gyógyászat«Vissza

Tweet

2021. 05. 06., csütörtök

2021. május 10-től a Brigetio Gyógyfürdő gyógyászati részlege, valamint a Selye János Kórház reumatológiai szakrendelése újra fogad betegeket. Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy kizárólag telefonon, előre egyeztetett időponttal rendelkező betegeket fogadunk. 

Időpontegyeztetés hétköznaponként 8-11.30 óra között az alábbi elérhetőségeket lehetséges:  0634/342 551/15 mellék, mobil: +36 30 590 9178

Az alábbi kezelésekkel várjuk a betegeket:

Védettségi igazolvány nélkül elérhető kezelések:
súlyfürdő - kizárólag HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEKI napokon előre egyeztetést követően
szénsavas kádfürdő 
pakolások 
gyógymasszázs 
gyógytorna
víz alatti sugármasszázs 
elektroterápia 

 

 

Védettségi igazolvány birtokában igénybe vehető kezelések:
gyógyvizes medencefürdő
vízalatti csoportos gyógytorna
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a gyógyászati fürdőbelépők (fehér óra) érvényesítésének feltétele a védettségi igazolvány megléte és bemutatása. Kérjük az ellenőrzéshez készítsék elő védettségi igazolványukat és a személyi igazolványukat!

 

A gyógyászati kezelések az érvényben lévő házirendben, valamint azk kiegészítéseiben foglaltak tudomásul vételével és betartása mellett vehetők igénybe: http://www.komthermal.hu/hazirend

házirend kiegészítés

- az orvosi rehabilitáció céljából, társadalombiztosítási támogatással igénybe vehető gyógyászati szolgáltatások és fizikoterápia körébe tartozó ellátások a betegek számára védettségi igazolvány nélkül is igénybe vehetők, ők kizárólag a gyógyászati részleget látogathatják.

- Gyógyászati szolgáltatás kötelező testhőmérséklet ellenőrzés és járványügyi adatlap kitöltése mellett vehető igénybe (Az ellenőrzés az épületen kívül, a nyári strandpénztárnál történik.).
- A csoportos vizitorna, illetve a medencefürdő (bel-és kültéri gyógymedencék) kizárólag védettségi igazolvánnyal vehetők igénybe.
- A gyógyászati részlegen MINDENKI SZÁMÁRA kötelező a maszkviselés! Védettségi igazolvány hiányában a fürdő közlekedőtereiben is kötelező!

Köszönjük, hogy együttműködésükkel segítik munkánkat!