.
.

Hírek - Szálláshelyek - COVID-tájékoztató«Vissza

Tweet

2021. 06. 07., hétfő

ÉRVÉNYÉT VESZTETTE: 2021. július 3-tól

A Komthermál Kft. üzemeltetésében lévő szálláshelyek házirendjei az alábbiakkal egészülnek ki:

194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet intézkedései szálláshelyre vonatkozóan:
A négymilliomodik COVID-19 elleni védőoltás első dózis beadásával, azaz 2021. május 01. napjától a kormány 194/2021. (IV.26.) kormányrendelete az alábbi intézkedésekkel lép hatályba:
- Szálláshelyeinken a koronavírus ellen védett (plasztikkártyával vagy EESZT mobil applikációval rendelkező) személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy tartózkodása megengedett!
A szálláshelyekre történő bejelentkezés alapfeltétele a védettségi igazolvány (plasztikkártya vagy EESZT mobil applikáció) bemutatása!
- A recepciós köteles ellenőrizni a bejelentkező személy védettségi igazolványát, és amennyiben a bejelentkező nem adja azt át ellenőrzésre, akkor a vendég bejelentkezését a szálláshely köteles megtagadni, valamint elküldeni a szálláshelyről.
- A bejelentkezés során a vendég a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) bemutatására köteles.
- A 18 év alattiak esetében a személyi igazolvány, diákigazolvány is elkérhető az életkor bizonyítása érdekében, kivéve, ha nyilvánvaló, hogy az adott személy gyermek.
(Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a védettségi igazolványon szereplő adatok nem kerülnek rögzítésre, továbbá nem kerül fénymásolásra sem.)
- Továbbá felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben a helyszínen derül ki a védettségi igazolvány hiánya, úgy Társaságunk jogosult a lemondási feltételek érvényesítésére.
- Tájékoztatjuk, hogy a komáromi Brigetio Gyógyfürdő szolgáltatásai is kizárólag védettségi igazolvánnyal vehetők igénybe!

Üzleti célból érkező vendégek:
- Szálláshelyeinket továbbra is védettségi igazolvány nélkül látogathatják az üzleti, gazdasági, oktatási célból érkezők, de esetükben kötelező a maszk viselése a szálláshely összes közösségi terében!
Amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, úgy igénybe vehetik a komáromi Brigetio Gyógyfürdő szolgáltatásait.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a munkavégzés céljából érkező vendégek bejelentkezéskor kötelesek nyilatkozni, hogy valóban munkavégzés céljából szállnak meg az adott szálláshelyen. (A nyilatkozatot biztosítjuk a vendégek számára!)
- Szálláshelyeink alkalmazottai kötelesek maszkot viselni a szálloda egész területén, amennyiben nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal

Külföldi vendégek fogadása:
Az alábbi védettségi igazolásokkal rendelkező külföldi személyeket fogadhatjuk :
https://kormany.hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/vedettsegi-igazolasok