.
.

Hírek - Nyári programok a komáromi fürdőben«Vissza

Tweet

2021. 07. 09., péntek

Számos programmal várjuk vendégeinket a nyár folyamán: 

Július 10-én Strandturné a Forrás Rádióval:

13 és 18 óra között játékokkal, nyereményekkel és helyszíni kívánságműsorral várnak mindenkit a Forrás Rádió műsorvezetői

július 17. – Klímatudatos Családi Nap
Klímatudatos családi napra várjuk vendégeinket 2021. július 17-én, 14 és 18 óra között a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben. Lesz játszóház és szerencsekerék kicsiknek és nagyoknak, valamint 15.30 és 17 órától bábos öko-mesekuckó foglalkozás. A rendezvény a gyermekmedencével szembeni füves területen valósul meg.


július 24. - Csobbanó Fesztivál
Látogasson el július 24-én a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe és élvezze a Csobbanó Fesztivált. A Klapka György Múzeum munkatársai Komárom római múltjával kapcsolatos beszélgetésekre és foglalkozásokra várják az érdeklődőket a fürdő strand részén, a cuccmegőrző mögött 10 és 15 óra között. Az egészségsátorban a gyógyászati részleg munkatársai ingyenes masszázzsal, vérnyomás és vércukor méréssel várják vendégeinket.
15 órától látványos Batucada brazil dob- és táncshowval varázsoljuk el vendégeinket.

július 31. - Strandok éjszakája
A Magyar Fürdőszövetség által, az idei évben XII. alkalommal került meghirdetésre a Strandok Éjszakája rendezvény, melyhez idén is csatlakozott a komáromi Brigetio Gyógyfürdő. 2021. július 31-én, szombaton zenés éjszakai fürdőzésre várunk mindenkit. A program 20.30 órától éjfélig tart. A rendezvény külön belépővel látogatható. A belépő: 1700 Ft/ fő

Augusztus 7. – Klímatudatos családi nap
Klímatudatos családi napra várjuk vendégeinket 2021. augusztus 7-én, 14 és 18 óra között a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben. Lesz játszóház és szerencsekerék kicsiknek és nagyoknak, valamint 15.30 és 17 órától bábos öko-mesekuckó foglalkozás. A rendezvény a gyermekmedencével szembeni füves területen valósul meg.

Augusztus 13. – Klímatudatos családi Nap
Klímatudatos családi napra várjuk vendégeinket 2021. augusztus 13-án, 14 és 18 óra között a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben. Lesz játszóház és szerencsekerék kicsiknek és nagyoknak, valamint 15.30 és 17 órától bábos öko-mesekuckó foglalkozás. A rendezvény a gyermekmedencével szembeni füves területen valósul meg.

Augusztus 14. - Klímatudatos családi nap
Klímatudatos családi napra várjuk vendégeinket 2021. augusztus 14-én, 14 és 18 óra között a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben. Lesz játszóház és szerencsekerék kicsiknek és nagyoknak, valamint 15.30 és 17 órától bábos öko-mesekuckó foglalkozás. A rendezvény a gyermekmedencével szembeni füves területen valósul meg

Augusztus 28. – Családi nap a Magyar Vöröskereszt komáromi szervezetének szervezésében
A vöröskereszt családi napján rengeteg programmal várunk mindenkit. Pingpong, csocsó és tollasozási lehetőség, a gyermekeknek arcfestés, bábelőadás, búvárkodás. Az érdeklődők megismerkedhetnek az újraélesztéssel. Az idősebb korosztályt egészségsátor várja. A rendezvényt pedig habparty zárja.