.
.

Hírek - Ajándékutalványt a fa alá!«Vissza

Tweet

2022. 11. 28., hétfő

A kikapcsolódás, feltöltődés mindig jó ajándék. Nehezen szakadunk el a mindennapi problémáinktól, de ha valaki megajándékoz minket egy kis kikapcsolódással, szívesen fogadjuk. Lepje meg barátait, szeretteit, üzleti partnereit a Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványával. Fürdő-, szauna- és szállás szolgáltatásokra is igénybe vehető ajándékutalvány esetében az ajándékozott dönti el, hogy mire költi az ajándékát, Önnek most nem kell választania. 

Megmaradt ajándékutalványait nem tudja felhasználni a lejárati határidőig? Vásároljon belőle új ajándékutalványt, így a felhasználhatóságot meg tudja hosszabbítani. 

Az ajándékutalványok értékesítése a Brigetio Gyógyfürdő pénztárában (nyitva naponta 9 és 19 óra között) és a Solaris Kemping recepcióján (nyitva: 8 és 15 óra között) zajlik, de postai úton is rendelhető. A karácsonyi időszakban POSTAI ÚTON 2022. december 20-a az utolsó postázási nap, ezt követően már csak személyesen vásárolhatók meg az utalványok.


FONTOS TUDNIVALÓK

* A Brigetio Gyógyfürdő ajándékutalványa 1000 Ft címletekben kapható

* Az utalványból pénzt vissza nem adunk és pénzre nem váltható. Az utalvány értéke nem bontható meg, nem lehet két különböző időpontban felhasználni.

*Az utalványt a beváltáskor le kell adni a pénztárosnak.

*Az utalványok érvényessége az utalványon szerepel.

*Az ajándékutalvány az éjszakai fürdőzésre is beváltható.

VÁSÁRLÁS postai úton:

Amennyiben postai úton szeretné megkapni az ajándékutalványt, úgy kérjük, előzetes egyeztetésre vegye fel velünk a kapcsolatot a komthermal@komthermal.hu e-mail címen. Kérjük írja meg, hogy milyen értékben szeretne ajándékutalványt rendelni. A levélben, kérjük tüntesse fel a postai címet, ahová az utalványokat postázhatjuk. Ezt követően elküldjük Önnek, hogy milyen számlaszámra várjuk az ajándékutalvány + a postai költség összegét.