.
.

Hírek - Lejár az ajándékutalványa?«Vissza

Tweet

2022. 11. 28., hétfő

Kérjük kedves vendégeinket, hogy ellenőrizzék ajándékutalványuk érvényességét, ha közeleg a lejárati határideje, de nem tudja elhasználni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot vagy fáradjon be Brigetio Gyógyfürdő pénztárába, ahol ajándékutalványból vásárolhat másik utalványt, ezzel meg tudja hosszabbítani az utalvány érvényességét. FONTOS! Kizárólag a lejárati határidő előtt van arra lehetőség, hogy ajándékutalványból ajándékutalványt vásároljon. Az ajándékutalvány fizetőeszköznek minősül, lejárt fizetőeszközzel nem lehet fizetni.

Amennyiben nem tud személyesen befáradni, úgy kérjük, hogy a komthermal@komthermal.hu e-mail címre szíveskedjen megírni, hogy milyen értékű ajándékutalványért kíván ajándékutalványt vásárolni, illetve a számlázáshoz, kérjük tüntesse fel az e-mailben nevét, címét. Abban az esetben, ha ez a cím nem azonos a postázási címmel, úgy kérjük, azt a címet is küldjék el, ahová postázzuk az ajándékutalványt.

Ezt követően az ajándékutalványt postán el kell küldeni a Komthermal Kft., 2900 Komárom Táncsics Mihály utca 34-36. címre.
Az ajándékutalványok beérkezését követően postázzuk Önnek a számlát és az új ajándékutalványokat.
Az ajándékutalványok az utalványon feltüntetett időpontig érvényesek.