.
.

Hírek - Osztálykirándulás? Segítünk!«Vissza

Tweet

2024. 04. 05., péntek

Ahogy közeledik az év vége, úgy lesz egyre sürgetőbb a pedagógusok számára, hogy megfelelő helyszínt találjanak az osztálykirándulások számára. Szívesen segítünk a választásban és ajánljuk figyelmükbe Komárom városát. Számos nagyszerű program várja az idelátogatókat, érdemes ellátogatni a www.iranykomarom.hu oldalra és áttekinteni a kínálatot.

A több napra érkezők számára számos szálláslehetőséget tudunk kínálni. Két éjszaka eltöltése esetén kedvezménykártyát is kínálunk, melynek köszönhetően többek között a Monostori erőd vagy a Csillagerőd ingyenesen látogatható. Szállásdíjaink a korlátlan fürdőbelépőt is tartalmazzák a Brigetio Gyógyfürdőbe.

Komárom maga az élő történelem: az 1848/49-es forradalom és szabadságharc ikonikus helyszíne, de az idelátogatók bepillantást nyerhetnek az ókori rómaiak mindennapjaiba is. Majd egy séta a határ túl oldalára és máris kézzelfoghatóvá válik, hogy mi mindent vesztettünk Trianonnal. A történelem mellett a művészettörténet iránt érdeklődők számára is különleges helyszínnel tudunk szolgálni: a Csillagerőd ad otthont a Szépművészeti Múzeum szobormásolatainak. Az impozáns gyűjtemény méretében és minőségében páratlan Közép-Európában: egy helyen tekinthető meg többek között a Milói Venus, a Laokoón-csoport és Donatello, Michelangelo alkotásainak másolata is - az erőd falai közt sétálva megelevenednek a művészettörténeti képeskönyvek lapjai.

Keressen minket elérhetőségeinken és segítünk a szervezésben: info@komthermal.hu