.
.

Hírek - Tavaszi kiruccanás Komáromba«Vissza

Tweet

2024. 04. 05., péntek

Válassza tavasszal is Komáromot! A város látnivalóit, programjait az www.iranykomarom.hu oldalra kattintva tekinthetik át. A kínálatot
Ha nincs kedve a programszervezéssel bajlódni, úgy kész túrák közül is választhat: https://varositurak.iranykomarom.hu/
A megfáradt túrázókat az egész évben nyitva tartó Brigetio Gyógyfürdő várja, ahol a gyógyvíz mellett szaunavilág, sószoba, szaunaszeánszok és Kneipp taposó is segíti a feltöltődést. Nyaranta strandrésszel egészül ki Komárom-Esztergom vármegye egyetlen gyógyfürdőjének kínálata.

A több napra érkezők számára számos szálláslehetőséget tudunk kínálni. Két éjszaka eltöltése esetén kedvezménykártyát is kínálunk, melynek köszönhetően többek között a Monostori erőd vagy a Csillagerőd ingyenesen látogatható. Szállásdíjaink a korlátlan fürdőbelépőt is tartalmazzák a Brigetio Gyógyfürdőbe.

Komárom maga az élő történelem: az 1848/49-es forradalom és szabadságharc ikonikus helyszíne, de az idelátogatók bepillantást nyerhetnek az ókori rómaiak mindennapjaiba is. Majd egy séta a határ túl oldalára és máris kézzelfoghatóvá válik, hogy mi mindent vesztettünk Trianonnal. A történelem mellett a művészettörténet iránt érdeklődők számára is különleges helyszínnel tudunk szolgálni: a Csillagerőd ad otthont a Szépművészeti Múzeum szobormásolatainak. Az impozáns gyűjtemény méretében és minőségében páratlan Közép-Európában: egy helyen tekinthető meg többek között a Milói Venus, a Laokoón-csoport és Donatello, Michelangelo alkotásainak másolata is - az erőd falai közt sétálva megelevenednek a művészettörténeti képeskönyvek lapjai.

Várjuk Önöket szeretettel! Komárom határtalanul jó!

www.komaromfurdo.hu