.
.

Hírek - Irány a strand!«Vissza

Tweet

2024. 06. 07., péntek

Ha felidézné gyermekkora strandolásait, akkor irány a komáromi Brigetio Gyógyfürdő strandrésze. Igazi klasszikus stranddal, hatalmas zöld területekkel várjuk vendégeinket.

Június 15-től megnyitott a Brigetio Beach, ahol igazi tengerparti hangulattal várjuk. A foci EB és az olimpia eseményeit pedig a szurkolói zónában tudja nyomon követni.

A fürdőben egész évben elérhető a két szabadtéri gyógymedence (32-38 °C), beltéri gyógymedence (34-36°C), jacuzzi (33-35°C), fedett úszómedence (25-28°C), fedett tanmedence (30-33 °C), ehhez csatlakozik a nyári időszakban a szabadtéri úszómedence (24-26°C), csúszdás élménymedence (25-28°C), valamint szórakoztató elemekkel és kígyócsúszdával felszerelt gyermekmedence(27-30 °C) várjuk vendégeinket. 

A fürdőzés mellett játszótereken, strandröplanda, lábtengó- és kosárlabda pályákon szórakozhatnak vendégeink.

Nyáron számos programmal készülünk: lesz strandok éjszakája, családi nap, újra ellátogat fürdőnkbe Czanik Balázs strand roadshowja. Június 14-július 14. között a labdarúgó EB, július 26-augusztus 11. között pedig a párizsi olimpia versenyeit nézhetik a sportbarátok élőben a strandon a Parti Büfé szurkolói zónájában!

Az olimpia tiszteletére a sportolni vágyók öt hétvégén keresztül különböző sportágakban mérhetik össze tudásukat. A versenyekre előzetesen (!) nevező valamennyi sportoló belépése a strandra, a versenyek napján ingyenes! A győzteseket értékes nyeremények várják.

Próbálják ki szaunavilágunkat, sószobánkat, Kneipp taposót!

Ha a fürdőzés után - vagy előtt - egy kis városnézéshez is kedvet kapnánk, akkor jó szolgálatot tehet az alábbi oldal: a város látnivalóit, programjait az www.iranykomarom.hu oldalra kattintva tekinthetik át, ahol kész túrák közül is választhatnak: https://varositurak.iranykomarom.hu/

Komárom maga az élő történelem: az 1848/49-es forradalom és szabadságharc ikonikus helyszíne, az idelátogatók bepillantást nyerhetnek az ókori rómaiak mindennapjaiba is. Majd egy séta a határ túl oldalára és máris kézzelfoghatóvá válik, hogy mi mindent vesztettünk Trianonnal. A történelem mellett a művészettörténet iránt érdeklődők számára is különleges helyszínnel tudunk szolgálni: a Csillagerőd ad otthont a Szépművészeti Múzeum szobormásolatainak. Az impozáns gyűjtemény méretében és minőségében páratlan Közép-Európában: egy helyen tekinthető meg többek között a Milói Venus, a Laokoón-csoport és Donatello, Michelangelo alkotásainak másolata is - az erőd falai közt sétálva megelevenednek a művészettörténeti képeskönyvek lapjai. 

A több napra érkezők számára számos szálláslehetőséget tudunk kínálni. Két éjszaka eltöltése esetén kedvezménykártyát is kínálunk, melynek köszönhetően többek között a Monostori erőd vagy a Csillagerőd ingyenesen látogatható. Szállásdíjaink a korlátlan fürdőbelépőt is tartalmazzák a Brigetio Gyógyfürdőbe.

Várjuk Önöket szeretettel! Komárom határtalanul jó!

www.komaromfurdo.hu