.
.

Hírek - Országos vízipisztoly «Vissza

Tweet

2024. 06. 27., csütörtök

A Magyar Fürdőszövetség 2023-ban hirdette meg először  az országos vízipisztolycsatát, amely óriási sikert aratott a résztvevő tagfürdők vendégeinél. A kezdeményezés lényege, hogy egy időben több százan vagy akár több ezren vehetnek részt egy fergeteges vízipisztolycsatában – mindezt a 21. századi technika segítségével, online módon összekapcsolva. Országszerte közel 40 fürdő csatlakozott a kezdeményezéshez, közel 5900 résztvevővel. A komáromi Brigetio Gyógyfürdő vendégei is hatalmas lelkesedéssel vívták a "csatát".

Július 6-án, 14 órától 15 percen át idén is hatalmas vízipisztoly csata várható az ország számos fürdőjében, köztük a Brigetio Gyógyfürdőben is.

Komáromban a vízipisztoly csata az élménymedencében és mellette zajlik majd. Vendégeink érkezhetnek saját vízipisztollyal is, de korlátozott számban a "fegyvertelen" vendégeinket is fel tudjuk vértezni egy-egy pisztollyal. Tartsanak velünk és legyünk együtt részesei az országos vízipisztoly rekordkísérletnek!

A rekordkísérlet idejére az élménymedence fele, valamint a medence melletti füves terület lezárásra kerül, ott kizárólag a rekordban résztvevő személyek tartózkodhatnak. A kísérlet 15 percig tart. A lezárás előreláthatólag 13.45 és 14.20 óra között történik! Az időpont változtatásának jogát a Komthermál Kft. fenntartja. A lezárás ideje alatt a medence másik fele használható. Türelmüket és megértésüket kérjük és köszönjük!
 

REKORDKÍSÉRLET - FONTOS TUDNIVALÓK

Július 6-án, 14 órától 15 percen át óriási vízipisztoly csatára várjuk vendégeinket az élménymedencéhez és az élménymedencébe.

Részvétel feltétele:

- vízipisztoly (saját pisztoly is használható, de korlátozott számban biztosítunk is vízipisztolyt)

- a résztvevők 13.45 órától jelentkezhetnek az élménymedencénél, ahol sorszámot kapnak

- kezdés előtt az élménymedence kiürítésre kerül

- majd jelzésre a résztvevők bemehetnek a medencébe

- minimum 5 percet bent kell tölteni a medencében, a csata 15 percig tart