.
.

Hírek«Vissza

Feltöltve: 2023. szeptember 6.

Gyerekmedence nyitvatartás

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy a strandon található gyermekmedencék szeptember 9-10-én valamint szeptember 16-17-én használhatók. A köztes időben a medencék zárva tartanak. A strand zárását követően, szeptember 18-tól az idei évben a gyermekmedencék már nem használhatók.

Tovább »

Feltöltve: 2023. szeptember 1.

Strandszezon vége: szept. 17.

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Brigetio Gyógyfürdő strandrésze szeptember 17-ig (vasárnapig) tart nyitva.  Ezt követően a strandbelépők árusítása is szünetel.

Tovább »

Feltöltve: 2023. augusztus 29.

Gyermekmedencék zárva aug. 30-31-én.

Gyermekmedencék karbantartás miatt zárva augusztus 30-31-én. A Komthermál Kft. fenntartja a jogot az időpontok módosítására. Megértésüket kérjük és köszönjük!

Tovább »

Feltöltve: 2023. augusztus 28.

Úszómedence vízcsere: aug.30-31.

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a kültéri úszómedence 2023. augusztus 30-31. (szerda-csütörtök) között vízcsere miatt zárva tart. Megértésüket kérjük és köszönjük! A Komthermál Kft. az időpontváltoztatás jogát fenntartja.

Tovább »

Feltöltve: 2023. augusztus 19.

Sikerült a rekordkísérlet

Sikerült a rekordállítás, sőt rekorddöntés is lett a Magyar Fürdőszövetség által szervezett akcióban, az országos vízipisztolycsatában. Az augusztus 19-re meghirdetett programhoz a Fürdőszövetség 37 tagfürdője csatlakozott, országszerte kerekítve összesen 5900 (+/-10% hibahatárral) fürdővendég vett részt valamelyik strandon a fergeteges vízipisztolycsatában. Ezzel két új...

Tovább »

Feltöltve: 2023. augusztus 18.

Aug. 19-én rövid ideig tartó medence és csúszda zárás

Az országos vízipisztoly rekordkísérlet idejére az élménymedence fele, valamint a medence melletti füves terület lezárásra kerül, ott kizárólag a rekordban résztvevő személyek tartózkodhatnak. A rekordban bárki részt vehet. A lezárás előreláthatólag 13.45 és 14.20 óra között történik! Az időpont változtatásának jogát a Komthermál Kft. fenntartja. A...

Tovább »

Feltöltve: 2023. augusztus 9.

Rekordkísérlet

Melyik gyerek vagy felnőtt ne vetné bele magát örömmel egy önfeledt vízipisztolycsatába? Erre gondolva hirdette meg a Magyar Fürdőszövetség új akcióját, az országos vízipisztolycsatát tagfürdőiben, mely egyúttal rekordkísérlet is lesz. Lényege, hogy augusztus 19-én, szombaton egy időben több százan vagy akár több ezren vehetnek részt egy fergeteges vízipisztolycsatában...

Tovább »

Feltöltve: 2023. augusztus 8.

Vöröskeresztes Családi nap a Brigetio gyógyfürdőben

A Magyar Vöröskereszt komáromi szervezete családi napra várja a Brigetio Gyógyfürdő vendégeit 2023. augusztus 13.-án, 11 és 17.30 óra között. A rendezvény ingyenes. Fürdő- vagy strandbelépővel rendelkező vendégeink látogathatják.   Programok: - ping-pong bajnokság - csocsó Bajnokság - arcfestés, csillám tetoválás - lufiállatok...

Tovább »

Feltöltve: 2023. augusztus 8.

Gyermekmedence zárva: aug. 9.

Augusztus 9-én a gyermekmedencék karbantartás miatt zárva tartanak. A Komthermál Kft. fenntartja a jogot az időpontok módosítására. Megértésüket kérjük és köszönjük!

Tovább »

Feltöltve: 2023. július 10.

Aquazumba júliusban és augusztusban

Július és augusztus hónapokban minden kedden, pénteken és vasárnap 16 órától ingyenes Aquazumbával várjuk vendégeinket az élménymed3ncében. Tartsanak velünk!

Tovább »
1 2 3 4 5 6 7 ... 83