.
.

Hírek«Vissza

Feltöltve: 2019. május 29.

Az Év Fürdője - SZAVAZZUNK!

A termalfurdo.hu 2019. június 1. és augusztus 31. között ötödik alkalommal szervez közönségszavazást, amelynek keretein belül ismét Magyarország legjobb fürdőit keresi. Három kategóriában lehet címeket elnyerni. A díjak nem szakmai jellegűek, mindhárom kategóriában a legtöbb szavazatot begyűjtő fürdő nyer, voksolni a www.azevfurdoje.hu honlapon lehet. A szavazók között...

Tovább »

Feltöltve: 2019. május 20.

Szezonnyitó családi nap

Az elkövetkezendő hetek programjai a gyerekekről, az együtt töltött időről szólnak Komáromban. Május 25-én az Igmándi erődbe várják a családokat, részletek ITT.  Május 26 -án pedig Észak-Komáromot vehetik birtokba a gyerekek az V. Komálom Gyerkőcfesztiválon . A sor június 1-jén a Brigetio Gyógyfürdőben folytatódik, ahol szezonnyitó családi napra várunk...

Tovább »

Feltöltve: 2019. május 13.

Strandnyitás: május 16-tól

A Brigetio Gyógyfürdő strand része május 16-tól várja vendégeit. A kizárólag strandra szóló belépők árusítása június 1-től kezdődik, addig gyógyfürdős belépővel látogatható a fürdő strandrésze. A nyári programok sora június 1-jén kezdődik. Mivel május utolsó hétvégéjén számos program közül válogathatnak a városba látogatók, ezért a Brigetio Gyógyfürdő...

Tovább »

Feltöltve: 2019. május 7.

Szaunavilág - üzemel

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy minden szaunánk működik. A technikai problémák elhárultak. Köszönjük megértésüket!

Tovább »

Feltöltve: 2019. május 3.

Rönkszauna - zárva

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a rönkszauna technikai okok miatt, átmenetileg nem üzemel! A mentolos szauna, a citromos szauna és a gőzszauna zavartalanul működik. A technikai probléma ellenére a szaunaszeánszokat megtartjuk. Megértésüket köszönjük!

Tovább »

Feltöltve: 2019. április 30.

Május 1.: nyitvatartás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy május 1-jén a Brigetio Gyógyfürdő 9 és 20 óra között a szaunavilág 9 és 19.45 között várja Önöket . A szaunavilág az alábbi rend szerint tart nyitva: 09.00 - 19.45 óra - rönk-, és gőz szauna 13.00-19.45 óra- citromos szauna Infra szauna - igény szerint Szeretettel várjuk Önöket!

Tovább »

Feltöltve: 2019. április 30.

Mentolos szauna nem üzemel

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a mentolos szauna műszaki okok miatt átmenetileg nem üzemel! Megértésüket köszönjük!

Tovább »

Feltöltve: 2019. április 29.

Szaunaszeánszok májusban

Májusban véget ér a szaunaszeánszok időszaka. A szeánszok az őszi szaunaszezonban folytatódnak, de addig még tartogatunk néhány remek szeánszot. Tartsanak velünk:

Tovább »

Feltöltve: 2019. április 29.

Szauna nyitvatartás VÁLTOZÁS!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy május 6-tól a csatolt képen látható nyitvatartás szerint várja Vendégeinket a Brigetio Gyógyfürdő szaunavilága.

Tovább »

Feltöltve: 2019. április 17.

Külső gyógymedencék újra üzemelnek

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a külső gyógymedencék újra üzemelnek. Várjuk kedves Vendégeinket!

Tovább »
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 60