.
.

Vendégtájékoztató«Vissza

Köszöntő – Komárom: Határtalanul jó
A Thermál Hotel gyönyörű természeti környezetben, a Csillag erődtől 200 m-re, a Brigetio Gyógyfürdő területén várja Önöket.

Szállodai szobák
A Thermál Hotel 27 szobája közül 21 superior, 4 standard, 2 családi szoba. Valamennyi szoba felszereltségéhez tartozik a színes TV számos csatorna hozzáférését lehetővé téve, telefon, vezeték nélküli internet kapcsolat, hűtőszekrény. A szobák egy része teraszos.

Szobáink közül a superior szobák és a családi szobák klímával felszereltek, a családi szobánk 4 férőhellyel, két hálószobával rendelkezik.

A Thermál Hotel nem dohányzó szálloda. Kérjük, tartsák tiszteletben a nem dohányzók védelméről szóló törvényt! A dohányzás a bejárattól 5 méterre lévő kijelölt dohányzóhelyen megengedett. A szállodában, illetve a szobában történő dohányzás esetén 30.000.- Ft/ nap takarítási díjat számolunk fel.

Vendéglátás
Szállodánk vendégei a hotel reggelizőjében fogyaszthatják el a reggelit 7.00 – 10.00 óra között, amennyiben a reggelit a szoba ára tartalmazza.

Brigetio Gyógyfürdő
A szállodával közösen üzemeltetett fürdő a kemping területén keresztül közelíthető meg, mintegy 5 perces sétával.

A fürdő igénybe vételéhez érkezéskor a recepción személyre szóló beléptető órát kap, amellyel a beléptető kapun áthaladva megközelítheti a fürdőt. Vendégeink kényelme érdekében a recepción lehetőség van fürdőköntös és fürdőlepedő bérlésére térítési díj ellenében.

A 14 év alatti gyermekek részére a külső és belső gyógyvizes medencék használata egészségügyi okok miatt TILOS!

A fürdőben 8 db szabadtéri és fedett medence áll a vendégek rendelkezésére: két szabadtéri gyógymedence (32-38 °C), egy beltéri gyógymedence (35-38°C), fedett uszodai medence (25-28°C), fedett tanmedence (30-33 °C), aromaszaunák, valamint a nyári időszakban úszómedence (24-26°C), élménymedence (25-28°C), gyermekmedence (27-30 °C) csúszdával.

Szállóvendégeinknek a szabadtéri és fedett medencék használatának árát a szobaár tartalmazza.

A Fürdő nyitvatartása: minden nap reggel 9.00 – 20.00 óráig.
Szállóvendégeink reggel 04.30 órától vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait.

A sószobát allergiás és asztmás betegeknek ajánljuk, de immunerősítésre is kiválóan alkalmas.

Az OEP támogatással is igénybe vehető gyógykezeléseken a minősített gyógyvíz mellett kollégáink is segítik az Ön gyógyulását.

A Brigetio Gyógyfürdőbe kedvezményes fürdőbelépőt biztosítunk, a belépő a mindenkor üzemelő medencék használatát tartalmazza. Karbantartás, vízcsere vagy egyéb indok miatt nem üzemelő medencék vonatkozásában kedvezményt nem áll módunkban biztosítani, a vendég tudomásul veszi, hogy kártérítési, pénzvisszaigénylési igénnyel nem élhet. 

Szauna világ
A Fürdő épületében vehetik igénybe térítés ellenében vendégeink a szauna világ szolgáltatásait. A belső térben 2 finn szauna, gőzkabin, egy infraszauna és egy Kneipp taposó található. A szaunakertben rönkszaunában és a hozzátartozó pihenőkertben próbálhatják ki vendégeink a szaunázást.

A nyári időszak kivételével hetente több alkalommal tartanak szauna szeánszokat képzett szaunamestereink. Az aktuális szeánszokról érdeklődjön a recepción, vagy tájékozódjon honlapunkról. A Szauna világ térítés ellenében vehető igénybe. Az árakról a recepción tájékozódhat.

Szauna nyitvatartása: keddtől péntekig 13.00 – 19.45-ig, szombat-vasárnap, illetve ünnepnapokon 9.00 – 19.45-ig.

Vendéglátás
A Fürdő területén büfé üzemel, ahol hideg-meleg ételekkel és italokkal állunk vendégeink rendelkezésére.

Gyógyászati részleg
Gyógyvizünk kalcium-magnézium-hidrokarbonátos, kloridos és szulfátos minősített gyógyvíz, mely fürdőkúrára alkalmas és az alábbi betegségek kezelésére alkalmazható hatásosan:
- degeneratív gerinc és ízületi betegségek,
- baleseti ortopédiai, traumatológiai, idegsebészeti műtétek rehabilitációja (porckorongsérv műtét utáni állapot, balesetek után kialakult mozgásszervi elváltozások), érszűkület
- gyulladásos reumatológiai betegségek nem akut szakaszában
- egyes nőgyógyászati panaszok

Gyógyászati részlegünkön a következő szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket: szakorvosi vizsgálat, elektrotherápiás kezelések, ultrahang, gyógymasszázs, gyógytorna, súlyfürdő, víz alatti vízsugármasszázs, szénsavas kádfürdő, gyógypakolások. A gyógyászat nyitvatartása hétfőtől péntekig 7.00 – 15.00 óra között.

THERMÁL HOTEL CAMPING SZOLGÁLTATÁSAI A-Z-ig

Ajándékbolt
A hotel recepcióján ajándékbolt üzemel, ahol Brigetio Gyógyfürdős ajándéktárgyakat vásárolhat.

Asztalfoglalás
A szálloda recepcióján munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, hogy a város bármelyik éttermében asztalt foglaljanak Önnek.
(https://iranykomarom.hu/hu/ettermek)

Ágynemű csere
Az ágyneműt hetente cseréljük, amennyiben ettől el szeretne térni, kérjük, jelezze a Recepción.

Átalakító adapter, mobiltöltő
Mobiltelefonhoz töltőt vagy átalakítót a recepción kérhet.

Babafelszerelés
Kádat, etetőszéket és fellépőt a recepción kérhet.

Cipőtisztítás
Cipőtisztító gép a szálloda halljában található. Cipőtisztító krémet és szivacsot a recepción kérhet.

Csúszásgátló fürdőszobai szőnyeg
A szobaasszonytól kérhető.

Dohányzás
A Thermál Hotel nem dohányzó szálloda. A dohányzás a bejárattól 5 méterre lévő kijelölt dohányzóhelyen megengedett. Kérjük, tartsák tiszteletben a nem dohányzók védelméről szóló törvényt! A szállodában, illetve a szobában történő dohányzás esetén 30.000 Ft/ nap takarítási díjat számolunk fel.

Dunamente Card turisztikai kedvezménykártya
A Dunamente Card turisztikai kedvezménykártya egy térségi kedvezménykártya, melynek használatával bizonyos turisztikai szolgáltatásokat ingyenesen, vagy kedvezményesen vehet igénybe. Amennyiben Ön legalább 2 vendégéjszakát eltölt nálunk, úgy a kártyát INGYENESEN biztosítjuk Önnek.

1 vendégéjszaka esetében sem marad le a kedvezményekről: az Ön számára ajánljuk a Dunamente Card-ot, melyet szálláshelyünkön megvásárolhat. A kedvezmény kártya a vásárlás időpontjában történő aktiválástól számított 36 órán át érvényes.
Érkezéskor, kérje kártyáját a recepción!
(https://dunamente-card.com/)

Elektromos csatlakozás
Mind a szobákban és a fürdőszobákban, mind a közösségi terekben a csatlakozók 230 V-ot biztosítanak.

Esernyő igénylése
Korlátozott számban a Recepción térítésmentesen kérhető.

Ébresztés
Kérje a Recepción!

Éjszakai fürdőzés
Előzetesen meghirdetett időpontban, az időjárástól függően benti vagy kinti éjszakai fürdőzést tartunk 20.30 – 24.00 óráig. A következő éjszakai fürdőzésről, kérjük, tájékozódjanak honlapunkon (www.komaromfurdo.hu).
Az éjszakai fürdőzésre a hotel vendégeinek külön belépőt kell váltaniuk.

Fizetési módok
Számláját készpénzben is kifizetheti, illetve szállodánkban az alábbi készpénzmentes fizetési lehetőségek közül választhatnak vendégeink:
bankkártyák: MasterCard, Maestro, MKB, VISA, OTP, K&H Bank.
Szállodánk SZÉP kártya elfogadóhely – mindhárom zseb

Gyermekágy
Kisgyermekkel utazó vendégeink összecsukható gyermekágyat igényelhetnek érkezéskor a Recepción, melyet távozáskor ugyanott tudnak leadni. A gyermekágy díjmentesen kölcsönözhető, azonban megrongálódása, használhatatlanná válása esetén 15.000 Ft egyszeri díj fizetendő a szobaszámlával együtt.

Játszószoba
Szállodánk földszintjén játszószoba áll térítésmentesen a kisgyermekes családok rendelkezésére. A gyermekeket a játszószobában felügyelet nélkül nem lehet hagyni, az esetleges balesetekért felelősséget nem vállalunk.

Internet
A hotelbenWI-FI rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes.
A hallban internetes sarok áll vendégeink rendelkezésére térítésmentesen.

Italkínálat
Ásványvíz, üdítő és pezsgő vásárolható a recepción.

Kerékpárbérlés
A hotelben kerékpárok bérelhetők. Kérjük, forduljon a Recepcióhoz!

Kijelentkezés
Kérjük elutazó egyéni és csoportos vendégeinket, hogy 10.00 óráig rendezzék a számláikat és hagyják el a szobát! A szállodából fizetés nélkül nem lehet távozni.

Kisállat
Szállodánk háziállatot egészségügyi okok miatt nem fogad.

Köntös, strandtörölköző
Vendégeinknek lehetőségük van fürdőköntös és strandtörölköző bérlésére a Recepción. A köntös ára 1.000 Ft/kölcsönzés, a törölköző 500 Ft/kölcsönzés. A köntös elvesztése, ill. megrongálódása (használhatatlanná válása) esetén a fizetendő egyszeri díj 8.000 Ft, a törölköző esetében a fizetendő egyszeri díj 3.000 Ft, melyet távozáskor a szobaszámlára terhelünk.

Környezetvédelem
Szállodánk támogatja a környezetbarát programokat, kezdeményezéseket. Kérjük, nyújtson segítséget és legyen figyelemmel a túlzott víz- és energiafogyasztás környezetünkre ható negatívumaira. A kemping területén szelektív hulladékgyűjtés történik, a hulladék külön edénybe való ürítésére ügyeljenek. Köszönjük.

Látogatók
Örömünkre szolgál, ha barátai, rokonai, üzletfelei felkeresik szállodánkban. Kérjük, hogy a látogatókat a hallban fogadja, a szobájában bejelentés nélkül ne fogadjon vendéget!

Légkondicionáló
A légkondicionálóval rendelkező superior szobák elfoglalásakor a Recepción átadják Önnek a távirányítót és elmagyarázzák a készülék működését.

Orvos, fogorvos, gyógyszertár
Egészségügyi problémája esetén forduljon a Recepcióhoz.

Panaszok kezelése
Észrevételeivel, megjegyzéseivel, panaszaival kérjük, még itt tartózkodása során forduljon a Recepcióhoz, hogy a felmerült problémát mielőbb orvosolhassuk.

Parkolási lehetőségek
A hotel északi oldalán őrzés nélkül, korlátozott számban rendelkezésre áll kijelölt parkolóhely térítésmentesen.

Postaláda
Postai küldeményeinek ügyintézésében szívesen segít a szálloda Recepciója.

Pótágy
Pótágy igény esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Recepcióval.

Recepción vásárolható:
Ajándékutalvány, kávé, üdítő, pezsgő, ásványvíz, hűtőmágnes, kulcstartó, törölköző, reklámtáska, bortasak, fogmosószett.

Reggeli
A reggeli, a hotel reggelizőjében 07.00 – 10.00 óra között. 

Sószoba
Már az ókori görögök és rómaiak is használták a sót gyógyításra. Sószobánkat allergiás és asztmás betegeknek ajánljuk, de immunerősítésre is kiválóan alkalmas. A sószoba a fürdő nyitvatartási idejében látogatható. Külön belépőt nem kell váltani, a fürdőbelépővel rendelkező vendégeink látogathatják.

Szauna
A Fürdő épületében vehetik igénybe térítés ellenében vendégeink a szauna világ szolgáltatásait. A belső térben 2 finn szauna, gőzkabin, egy infraszauna és egy Kneipp taposó található. A szaunakertben rönkszaunában és a hozzátartozó pihenőkertben próbálhatják ki vendégeink a szaunázást. A nyári időszak kivételével hetente több alkalommal tartanak szauna szeánszokat képzett szaunamestereink. Az aktuális szeánszokról érdeklődjön a recepción, vagy tájékozódjon honlapunkról (www.komaromfurdo.hu). A Szauna világ térítés ellenében vehető igénybe.
Szauna nyitvatartása: keddtől péntekig 13.00 – 19.45-ig, szombat-vasárnap, illetve ünnepnapokon 9.00 – 19.45-ig.

Széf
A szálloda halljában értékmegőrző szekrény áll vendégeink rendelkezésére. Az értékmegőrző használata ingyenes, azonban a kulcs elvesztése esetén távozáskor 2.000 Ft díjat terhelünk a végszámlára.

Színház- és koncertjegyek
A városban található a Magyar Lovas Színház Komárom és a Duna túloldalán, Szlovákiában a Jókai Színház. A Monostori Erődben is rendszeresen rendeznek színházi előadásokat. Színházjegy igény esetén vegye fel a kapcsolatot a Recepcióval.

Szobához tartozó fürdőbelépő óra
Minden vendégünk érkezéskor kap egy chip kártyás fürdőbeléptető órát. Ez a fürdőbe való bejutáshoz és az ott történő regisztráláshoz szükséges. Kérjük, elutazáskor a chip kártyás Fürdőbeléptető órát a Recepción szíveskedjenek leadni!
Az óra elvesztése esetén 2.000 Ft díjat terhelünk távozáskor a számlájukra.

Takarítás
A hotel munkatársa naponta egyszer frissítő takarítást végez a szobában 9 és 15 óra között (WC papír feltöltés, szemétkosár ürítése, beágyazás – abban az esetben, ha az ágyon nincs személyes tárgy).
Amennyiben a szoba takarítását végző kollégák ezen időszak alatt a szoba külső kilincsén „Ne zavarj! Do not disturb” figyelmeztető táblát találnak, úgy a szoba takarítását nem végzik el, ezért a vendég díjcsökkentést vagy kártalanítást nem követelhet.

Taxi
Kérjük, forduljon a Recepcióhoz!

Telefon
A szobatelefon kizárólag a recepció értesítésére használható. A recepció hívásához a nullás gombot kell megnyomni.

Televízió
A csatornák felsorolását a Vendégtájékoztató végén találja.

Tisztálkodási szerek
A recepción vásárolhatók.

Törülköző csere
Hosszabb tartózkodás esetén a törülköző csere 5 naponta történik. Környezetvédelmi szempontból kizárólag a fürdőszoba padlózatára helyezett törülközőket cseréli a hotel.
Kérésre ettől eltérő időszakban is tudunk cserét biztosítani – felár ellenében. Igényét, kérjük jelezze a recepción!

Újság
A Fürdő területén lévő strandcikk boltban vásárolható.

Városnézés, idegenvezetés
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Recepcióval!

Varrókészlet
A Recepción térítés nélkül igényelhető.

Vészkijárat
A szobaajtón elhelyezett menekülési útvonalon találja meg a szobájához legközelebb eső vészkijáratot.

Wifi
A hotelben WI-FI rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes.
Felhasználónév: thermalhotel Jelszó: hotel5461

Biztonsági előírások
Kérjük, hogy biztonsága érdekében tartsa be az alábbi előírásokat:
• A szálloda nem dohányzó hotel, az épületben dohányozni tilos!
• Tűzbiztonsági okokból a szobában tilos az elektromos berendezések (merülőforraló, vasaló, stb.) használata. A szoba elhagyásakor kérjük, mindig kapcsolja ki a tévékészüléket, és kapcsolja le a villanyt.
• Vészhelyzet esetén kérjük, hívja a Recepciót.
• Tűzriadó esetén azonnal hagyja el az épületet. A menekülési útvonalat a szoba ajtajára kifüggesztett ábrán találja.
• A szobát mindig tartsa zárva, távozáskor csukja be az ablakot és az erkélyajtót is. Óvja értékeit! A szobában hagyott értéktárgyakért, készpénzért a szálloda nem vállal felelősséget.